Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Κάποιοι ματιάζουν τις προσπάθειες του Συνδέσμου 74΄



του Γιάννη Αθανασίου

Χαριτολογώντας, πρώτο θύμα των αρνητικών ενεργειών που δέχεται από ορισμένους η νέα συνάντηση του Συνδέσμου 74΄την Δευτέρα 18 Μαΐου στο θέατρο Χατζηχρήστου είναι ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος  Βουκελάτος και ιδρυτικό μέλος της παράταξης.


Ένα προγραμματισμένο τσεκ απ στο νοσοκομείο Λαϊκό όπου πηγαίνει πάντα λόγω της  παλιάς φιλίας του με  Διευθυντή Παθολογικής κλινικής κύριο τον  έστειλε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό για αποκατάσταση μιτροειδούς βαλβίδας και διπλό bypass.



Παρά το σοβαρό χειρουργείο η κατάσταση της υγείας του κύριου Βουκελάτου είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στα 80 του χρόνια δεν έχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα και οι εξετάσεις είναι πάρα πολύ καλές.


Σε συζήτηση που είχε με φίλο του πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου Μητσοτάκη ο οποίος τον είχε επισκεφθεί,  εξέφρασε την λύπη του που δεν θα μπορέσει να είναι παρών στην κρίσιμη αυτή συνάντηση για το μέλλον της παράταξης και ο πρώην υπουργός του είπε ότι σε μάτιασαν Βουκελάτο γιατί είχες να πεις πολλά αλλά θα τα πεις στην επόμενη συνάντηση σας γιατί την Δευτέρα πιστεύω να είναι μόνο η αρχή.


Η εγχείρηση θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς του Ωνασείου ως χειρουργείο ρουτίνας με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην μετεγχειρητική πορεία του ασθενή ο οποίος θα πάρει εξιτήριο σε μία εβδομάδα μετά την επέμβαση.


Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά σε έναν από τους μπαρουτοκαπνισμένους όπως τους αποκάλεσε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου