Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αύριο 19/5/2015 κανονικά τα προνοιακά επιδόματα από τον Δήμο Καλλιθέας




Κώστας Βουκελάτος

Σχετικά με την καθυστέρηση πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον δήμαρχο Καλλιθέας κύριο Δημήτρη Κάρναβο με ενημέρωσε ότι υπήρξε ένα καθαρά υπηρεσιακό πρόβλημα το οποίο καθυστέρησε την πληρωμή των δικαιούχων 2 με 3 εργάσιμες ημέρες. Το πρόβλημα εντοπίστηκε σήμερα και λύθηκε αμέσως αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της καθυστέρησης ο ίδιος. 

Με διαβεβαίωσε ότι αύριο 19/5/2015 θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά και θα καταβάλλονται κανονικά από τα ΕΛ.Τ.Α και τις τράπεζες.

Ο κύριος Κάρναβος ανέφερε  ότι τέτοια καθυστέρηση δεν θα ξανασυμβεί, είναι η τελευταία φορά, ο ίδιος όπως πάντα είναι κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες και θα ήταν ο τελευταίος που θα καθυστερούσε εσκεμμένα τα προνοιακά επιδόματα και αναγνωρίζει ότι αυτή η καθυστέρηση εξ αιτίας των υπηρεσιών του δήμου του  ανησύχησε δημιουργώντας πρόβλημα στους δικαιούχους και εάν είχε εντοπιστεί το υπηρεσιακό πρόβλημα νωρίτερα θα είχε τακτοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 15/5/2015

Ανησυχία τέλος λοιπόν για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων από τον δήμο Καλλιθέας που οφειλόταν σε καθαρά υπηρεσιακό θέμα. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου