Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Επίθεση Βούτση στα κανάλια: Ανοιχτό το θέμα του βασικού μετόχου



Νέα δριμεία επίθεση στον τρόπο λειτουργίας των ιδιωτικών καναλιών αλλά και των κομματικών δυνάμεων που κυριάρχησαν στη χώρα την τελευταία δεκαπενταετία, εξαπέλυσε ο Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ο υπουργός Εσωτερικών, έκανε λόγο για απαξία της Πολιτικής, λόγω της αδυναμίας των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων να εμπεδώσουν τον σεβασμό και τις αξίες ως πρόσωπα και κόμματα στα ιδιωτικά κανάλια. Αντίθετα, όπως είπε, μέσω ρυθμίσεων νομοθετικών φέρθηκαν ως θεραπαινίδες, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να γίνει τομή.

 Σημείωσε μάλιστα πως ο βασικός μέτοχος είναι ένα ανοιχτό ζήτημα που δεν μπορεί να κρύβεται κάτω από το τραπέζι, ενώ χαρακτήρισε σκάνδαλο τη μετοχική σύνθεση της Digea.

«Δεν τα βάζω ούτε με τον κ. Ψυχάρη, τον κ. Μπόμπολα, τον κ. Βαρδινογιάννη ή τον ιδιοκτήτη του Alpha για το ότι η πολιτική έγινε όμηρος των μεγαλοκαναλαρχών και των μεγάλων καναλιών ιδιαίτερα μέσα στη κρίση. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επιχειρηματίες, τα έχουμε βάλει μαζί τους ως προς το μέτρο που τους αναλογεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε:

Εδώ όμως είναι η ευθύνη, εδώ και 15 χρόνια είχα σοκαριστεί όταν ήμουν εκπρόσωπος Τύπου του τότε Συνασπισμού που πήγαινα στα κανάλια και έβλεπα τους πολιτικούς να τους πιάνουν το μαγουλάκι και όχι μόνο. Και να τους μιλάνε σα να είναι άνθρωποι που υποχρεωνόντουσαν, που είχαν κάνει χάρες, τους μιλάγανε με άνεση, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε θέση συνεργασίας ή και υποτέλειας.


Πηγή : newpost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου