Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ντ. Μπακογιάννη: «Να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης, υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα»


Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη ζήτησε σε δηλώσεις της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλώντας τον μάλιστα «βαρίδι» και κατηγορώντας τον για «υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων».  Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Ντ. Μπακογιάννη χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών, λέγοντας ότι αν είχε «ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού» θα είχε παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι καθόλου βέβαια ότι ο Βαρουφάκης δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής»! «Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της γης... να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα» προσέθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

Σχολιάζοντας εξάλλου το άρθρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Π. Λαφαζάνη, Στάθη Λεουτσάκου, που δημοσιεύθηκε στο iskra.gr, στο οποίο επισημαίνεται ότι «αμοιβαία επωφελής λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του τη «συντεταγμένη νομισματική αλλαγή» και «εφόσον χρειαστεί, να είναι έτοιμος να την υλοποιήσει», η κα Μπακογιάννη ανάφερε: «δηλαδή λέει εμείς θα αυτοκτονήσουμε και οι θεσμοί θα μπουν στα έξοδα να φέρουν στεφάνια στην κηδεία μας, περί αυτού πρόκειται.» «Θα χαθούν τρεις γενιές Ελλήνων με Grexit, ας αφήσουν αυτού του είδους τα νταηλίκια» .

Η Ντόρα Μπακογιάννη παρατήρησε ότι είναι στο χέρι της κυβέρνησης, και απολύτως στο χέρι του Τσίπρα, να κλείσει η συμφωνία, και η Ελλάδα να εξασφαλίσει ομαλή ροή χρηματοδότησης.  Τόνισε επίσης ότι σε περίπτωση εκλογών θα αναδειχθεί κυβέρνηση με άλλη πλειοψηφία για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσει η χώρα στα βράχια, εκτιμώντας, ότι γι'Α αυτό το λόγο ο Τσίπρας δεν θα πάει σε εκλογές.


Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου