Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Πλανάστε πλάνη οικτρά εάν νομίζεται ότι ο λαός δείχνει ανοχή στην εγκληματική αδιαφορία του ΣΥΡΙΖΑ




του Κώστα Βουκελάτου

Φαίνεται ότι υπάρχει μια λανθάνουσα αντίληψη στην κυβέρνησης με τα όσα συμβαίνουν από τους αντιεξουσιαστές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Νομίζουν ότι εάν συνεχίζουν να μην ασχολούνται με το 4% των ψηφοφόρων τους της άκρας αριστεράς ( δεν το λέω εγώ ο Πανούσης το είπε) δεν τρέχει κάστανο και ο λαός δεν θα αντιδράσει, αλλά τους πληροφορώ ότι πλανώνται πλάνη  οικτρά εάν νομίζουν ότι οι πολίτες δεν γνωρίζουν το παρελθόν του καθενός μέσα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και για το ποίος είναι υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση της αδιαφορίας και της ανοχής στην τρομοκρατία και το έγκλημα της κουκούλας.

Η υπομονή που δείχνει ο Έλληνας είναι για συγκεκριμένες ενέργειες της κυβέρνησης που μέχρι στιγμής δεν έχουν και κανένα αποτέλεσμα και δεν έχουν να κάνουν με συγχωροχάρτι στο έγκλημα, στην ανομία και στην τιμωρία τρομοκρατών και μπαχαλάκηδων αρκεί να τα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό.

Είναι τρομερό 15 ημέρες τώρα να πιέζουν οι άνθρωποι με τις κουκούλες μια κυβέρνηση με την δικαιολογία ότι εμείς σας ψηφίσαμε και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε μέχρι να ικανοποιήσετε τα αιτήματα μας και ποια είναι αυτά να απελευθερωθούν τρομοκράτες κακοποιοί εγκληματίες και να κλείσουν οι φυλακές που κρατάνε μέσα τους πλέον σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι είναι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια, δηλαδή με μία κουβέντα «ελευθερία στο έγκλημα».

Το θύμα ο Πανούσης γιατί θύμα είναι για να τρώει τις μπουνιές και την χλεύη για την ανικανότητα του, έφτασε στο αμήν δεν άντεξε να τον κατηγορούν και εξήγησε μέσα από άρθρα του γιατί έχει δεμένα τα χέρια του και ποιος του τα έχει δέσει και του ίδιου και της ηγεσίας της αστυνομίας. Δείχνει πλέον με το δάχτυλο σε κάθε άρθρο του συγκεκριμένο υπουργό τον κύριο Βούτση υπουργό εσωτερικών και επόπτη του υπουργείου που ηγείται ο κύριος Πανούσης και τον χαρακτηρίζει ως υπεύθυνο για το ότι δεν έχει επέμβει η αστυνομία κατά των αντιεξουσιαστών και δεν τον έχει δείξει μόνο μία φορά αλλά πολλές πηγαίνοντας και ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι το 4% των ακροαριστερών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κουμάντο στις καταλήψεις και στην ανομία που επικρατεί γενικότερα από τις ομάδες των αντιεξουσιαστών.

Οι Πρυτάνεις έφτασαν στο αμήν βγάζουν ανακοινώσεις και ζητάνε πλέον από τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να επέμβουν και να δώσουν τέλος στην ανομία, και δεν το ζητάνε πλέον μόνο από το Τσίπρα γιατί φαίνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει το 4%, αλλά και από τους υπόλοιπους αρχηγούς

Και τι δεν ακούστηκε από καταγγέλλοντες καθηγητές, κλειδωμένες από κουκουλοφόρους στο Μετσόβιο ολόκληρες αίθουσες οι οποίες είναι ορμητήριο των αντιεξουσιαστών και εκεί μέσα κατασκευάζουν μολότοφ για τις επιθέσεις τους εναντίον περιουσιών και αστυνομικών, εχθές ακούστηκε ότι στην πρυτανεία που τελεί υπό κατάληψη 15 ημέρες τώρα γίνεται ακόμα και χρήση ναρκωτικών και θα θρηνήσουμε νεκρούς, στην Νομική έγινε πλιάτσικο πολλών χιλιάδων ευρώ σε υπολογιστές και μηχανήματα…. αποτέλεσμα κανενός δεν ιδρώνει από τον ΣΥΡΙΖΑ το αυτί του.
Όλη η προσπάθεια του Τσίπρα και του επιτελείου του στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους επισκιάζονται από το υπουργείο Εσωτερικών, Προστασίας του πολίτη, Μετανάστευσης και Δικαιοσύνης, όλοι αυτοί οι υπουργοί έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της χώρας την αγανάκτηση των πολιτών με τις πράξεις τους και τις αποφάσεις του και έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Τσίπρα.

Κανένας πολίτης δεν είπε προσπάθησε να τα καταφέρεις έξω και διέλυσε την Ελλάδα μέσα και ξεκαθαρίζω ότι ο έλληνας έχει ακόμα εμπιστοσύνη στον Τσίπρα από όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά δεν έχει ο πλέον καμία εμπιστοσύνη για τα σχέδια και τις αποφάσεις των παραπάνω υπουργών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Και ακόμα δεν τα έχεις καταφέρει κύριε Τσίπρα παρά τις φιλότιμες και ειλικρινής προσπάθειες που κάνεις στο εξωτερικό τίποτα που να βελτιώνει τις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και αυτό φάνηκε και από την αγορά το Πάσχα με την μεγάλη πτώση του τζίρου μεγαλύτερη και από τα προηγούμενα χρόνια.

Να βγεις κύριε Τσίπρα και να ρωτήσεις τους  πολίτες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα που παρακολουθεί τα γεγονότα για το πώς νιώθουν και για το πώς βλέπουν την κατάσταση που επικρατεί από ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες που προσπαθούν δικαιολογημένα να επιβιώσουν αφού τους αμόλησε η αρμόδια υπουργός και τους παράτησε σε μια κεντρική πλατεία και την ανεξέλεγκτη δράση των αντιεξουσιαστών με την παντελή αδιαφορία στην επιβολή του νόμου και θα δεις κύριε Τσίπρα ότι ο χρόνος σου τελειώνει γιατί τελειώνει η υπομονή και η ανοχή των πολιτών και αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά που μειώνονται σε κάθε νέα δημοσκόπηση.

Είναι κρίμα να καεί ένας νέος πολιτικός που έχει τεράστιες δυνατότητες από μια ομάδα κακών υπουργών που κάνουν προσωπική πολιτική για το δικό τους συμφέρων και όχι για το κοινωνικό σύνολο.
Όσοι γράφουμε για την κατάσταση που επικρατεί δεν τα έχουμε βγάλει από το μυαλό μας τα ακούμε από υπουργούς που καταγγέλλουν και από πανεπιστημιακούς που έχουν φτάσει στα όρια τους, μόνο ο πρωθυπουργός φαίνεται δεν τα ακούει η τα ακούει και δεν μπορεί να κάνει κάτι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου