Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Στην Βαρκελώνη με Σπανούλη και Χάντερ!



Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ αναμένεται να ταξιδέψουν κανονικά στην Βαρκελώνη με την αποστολή του Ολυμπιακού, για το πρώτο ματς της Τετάρτης (15/4, 20:00) για τους «8» της Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν είναι απολύτως έτοιμος, ωστόσο δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την μερική ρήξη στον έσω πλατύ μυ, πάνω από το δεξί γόνατο.

Τις μέρες του Πάσχα, τις οποίες ο Ολυμπιακός πέρασε φυσικά στο γήπεδο λόγω των επικείμενων πλέι οφ, ο 33χρονος γκαρντ έβγαλε και πάλι μέρος του προγράμματος, της ομάδας, κάνοντας παράλληλα και το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Φυσικά ο Σπανούλης δεν πίεσε τον εαυτό του στο 100% και αυτή άλλωστε είναι επιθυμία και του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος επίσης δεν θέλει ο Ολυμπιακός να ρισκάρει με τη υγεία των παικτών του αν αυτοί δεν έχουν φτάσει τουλάχιστον πολύ κοντά να είναι έτοιμη να γυρίσουν σε αγωνιστική δράση.

Έτσι αποφασίστηκε ο Σπανούλης να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη και εκτιμάται οτι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη μάχη με τους Καταλανούς, αναλόγως και της μορφής του παιχνιδιού.

Ο Σφαιρόπουλος θεωρεί ότι και μόνο η παρουσία του τόσο στην αποστολή, όσο και στο παρκέ (έστω κι αν ακόμη δεν είναι στο 100%), μπορεί να βοηθήσει τους υπό0λοιπους ερυθρόλευκους, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα μένει να φανεί το πόσο ο Σπανούλης θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας.
Οσον αφορά τον Χάντερο Αμερικανός έμεινε εκτός προπόνησης της ομάδας και πάλι, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα,

Το αιμάτωμα που αντιμετωπίζει στο ισχίο βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, χωρίς όμως ακόμη να έχει υποχωρήσει πλήρως. Και αυτός δεν πρόκειται βεβαίως να είναι στο 100% και η δική του συμμετοχή, αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Σε κάθε περίπτωση, τόσο ο Σπανούλης όσο και ο Χάντερ θα ταξιδέψουν κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή, και πολλά όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο ματς της Τετάρτης, θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση που θα κάνει ο Ολυμπιακός την Τρίτη (14/4).


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου