Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Τραγωδία: Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του παιδιού του



Τραγωδία στο χωριό της Ηλείας. Ο πατέρας δεν άντεξε τον χαμό του γιου του και λίγες ώρες μετά “έφυγε” και αυτός από τη ζωή.

Ο 57χρονος γιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας χρόνια τώρα και τύγχανε τις φροντίδας των γονιών του. Όταν πέθανε η μητέρα, έμειναν μόνοι πατέρας και γιος.

Η έγνοια του πατέρα ήταν να μπορεί να φροντίζει τον άρρωστο γιο του όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχοντας ξεπεράσει τα 90 του χρόνια, γνώριζε πως αυτό δεν θα μπορεί να το κάνει πάντα. Είχε μάλιστα πει σε καλούς του φίλους από το χωριό, “αν πάθω κάτι εγώ, να φροντίσετε οπωσδήποτε το παιδί”. Ήταν σαν μια τελευταία επιθυμία, που δεν χρειάστηκε να υλοποιηθεί…

Το πρωί της Μ. Παρασκευής, ο 57χρονος γιος έφυγε από τη ζωή. Ο πατέρας είδε αυτό που δεν θέλουν οι περισσότεροι γονείς, να φεύγει πρώτο το παιδί. Έχασε όμως πέρα από το παιδί του και την τελευταία του συντροφιά, το λόγο που υπήρχε στη ζωή. Έως το βράδυ οι ώρες ήταν δύσκολες.

Το βράδυ η καρδιά του 91χρονου έπαψε να λειτουργεί. Το χρέος του σε αυτή τη ζωή το είχε εκπληρώσει. Καθήκον του τώρα ήταν να συντροφέψει το γιο του στην άλλη ζωή, να βρουν μαζί τη μάνα…

Η κηδεία τους έγινε το Μ. Σάββατο, με το χωριό συγκλονισμένο λίγο πριν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, να αποχαιρετά τους δύο συγχωριανούς.


Πηγή: ilialive.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου