Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τετ α τετ Τσίπρα-Πανούση


Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων που σχετίζονται με τη δράση αντιεξουσιαστικών ομάδων και  την κατάληψη της Πρυτανείας, πραγματοποιείται σήμερα συνάντηση του υπουργού  Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σημασία έχει και η σημειολογία της συνάντησης αυτής, η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στις 10.30 το πρωι.

Επισημαίνεται ότι δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Πανούση έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ από μερίδα στελεχών που έχει αντιδράσει για την επέμβαση της αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα να αποκαταστήσει την τάξη και να συλλάβει επικίνδυνους κακοποιούς, αλλοδαπούς και αντιεξουσιαστές που είχαν παραβιάσει το άσυλο του πανεπιστημίου που για 19 ημέρες είχαν καταλάβει και επηρεαζόταν η εύρυθμη λειτουργία του.

Στελέχη και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν ζητήσει μάλιστα επικροτώντας την ανομία ακόμα και  την παραίτηση ή την αποπομπή του κύριου Πανούση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου