Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Να έχουμε να λέμε με την Σταμάτη!! Μια τρύπα στο νερό οι δήθεν αποκαλύψεις


Στα... λόγια φαίνεται πως έμειναν οι αποκαλύψεις στις οποίες φερόταν έτοιμη να προχωρήσει η Βίκυ Σταμάτη για τις μίζες και τα εξοπλιστικά.

Κατά την πεντάωρη κατάθεσή της χθες στον εισαγγελέα εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται πως επέλεξε διαφορετική τακτική υπεράσπισης της θέσης της.

Αρκέστηκε να υποστηρίξει πως υπήρχαν συγκεκριμένα πρόσωπα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εκείνη την περίοδο προσπαθούσαν να εξοντώσουν πολιτικά τον σύζυγό της και να πλήξουν την οικογένειά της, δήλωσε όμως πως δεν είναι σίγουρη ότι αυτά τα πρόσωπα εμπλέκονται και με τις μίζες και τα εξοπλιστικά συστήματα.

Στο πλαίσιο της κατάθεσής της, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε αναλυτικά στην απόδρασή της από το Δρομοκαϊτειο και στη βοήθεια που της παρείχε η 47χρονη πρώην τραπεζοκόμος, ενώ εκτενείς ήταν και οι αναφορές της στο παιδί της.

Η κατάθεση της κ. Σταμάτη αναμένεται να αξιολογηθεί από τους εισαγγελείς, ώστε να κρίνουν εάν θα τη διαβιβάσουν για περαιτέρω έρευνα.

Αντιδράσεις για τη Β. Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο

Στο μεταξύ, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαϊτειο όπου μεταφέρθηκε και πάλι μετά την κατάθεσή της η κ. Σταμάτη, οι εξωτερικοί φρουροί ζητούν τη μεταφορά της σε θάλαμο που θα βρίσκεται σε όροφο, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος διαφυγής της, καθώς ο θάλαμος από τον οποίο κατάφερε να αποδράσει βρισκόταν στο ισόγειο.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζητούν η κ. Σταμάτη να μεταφερθεί προς κράτηση σε θάλαμο των φυλακών.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου