Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Παπαπέτρου: «Είμαστε μια γροθιά»


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε καθοριστική συμβολή στην πολύτιμη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές με 86-75 και μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε ότι οι ερυθρόλευκοι λειτουργούν ως «ένα.

.«Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Όλοι είμαστε σαν μια γροθιά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος, τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά. Το κενό του Σπανούλη είναι μεγάλο, αλλά όλοι κάναμε το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό των υπολοίπων», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Σχετικά με τη συνέχεια ανέφερε: «Προέχει το ματς στην Αμαλιάδα, καθώς δεν υποτιμούμε καμιά ομάδα. Μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι της Μόσχας».


«Ξέσπασε», προκρίθηκε και ελπίζει! (vds)
Ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε από την μεριά του: «Ήταν καλή αντίδραση μετά από δυο ήττες. Αντιδράσαμε στο τέλος και παρ' όλο που πίεζε η Εφές βρήκαμε τον τρόπο και πήραμε το παιχνίδι. Καλό είναι το πλεονέκτημα έδρας, καθώς η έδρας μας δίνει ενέργεια. Δε θεωρώ πως αν χάσουμε στη Μόσχα θα τα βάψουμε «μαύρα». Ξεκινήσαμε από την άμυνα και παίξαμε ομαδικά στην επίθεση. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω για να πάρουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για τον Στράτο Περπέρογλου, δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Στράτο τα καλύτερα, είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα αλλά μες στο γήπεδο αυτά ξεχνιούνται».

Ο Οθέλο Χάντερ συμπλήρωσε: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μας έλεγε όλη την ώρα “παλέψτε”, “παλέψτε”, “παλέψτε”. Γι' αυτό βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ακόμη πιο σκληρά και πήραμε τη νίκη», δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές.



Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου