Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη και με την σύλληψη των δραστών αποκαλύφθηκαν και άλλες παράνομες δραστηριότητες!! Δεν ήξερες κοπέλα μου δεν ρώταγες που πας;;




Διαβάσαμε στο protothema.gr

Όταν μέθυσε, την οδήγησαν στο σπίτι του πρώτου όπου της έδωσαν να καπνίσει τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και την βίασαν και οι δυο

Πότισαν με αλκοόλ και χασίς μια νεαρή κοπέλα για να κάμψουν την αντίστασή της και να χορτάσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους, δυο Έλληνες στην Ξάνθη. Όταν εκείνη κατήγγειλε τον βιασμό της, εξακριβώθηκε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη παρανομία που είχαν διαπράξει οι δράστες.

Η 21χρονη Ελληνίδα κατέφυγε στην Ασφάλεια και υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός 35χρονου και ενός 29χρονου, οι οποίοι διασκέδαζαν μαζί της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Όταν μέθυσε, την οδήγησαν στο σπίτι του πρώτου όπου της έδωσαν να καπνίσει τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και την βίασαν και οι δυο! Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν, αλλά η έρευνα στα σπίτια τους αποκάλυψε ότι είχαν πολύπλευρη παράνομη δραστηριότητα.

Εκτός από δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων και 18 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων που κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή, κατασχέθηκαν ακόμη δυο φορητοί υπολογιστές, ένα tablet, τρία κινητά, έξι συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και διάφορα είδη ρουχισμού που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους και εκτιμάται ότι προέρχονται από κλοπές! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης στον οποίο οδηγήθηκαν οι δράστες, τους άσκησε αρχικά δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών και η έρευνα για την προέλευση των ευρημάτων συνεχίζεται.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου