Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Φωτίου: Τα γκαζάκια δεν είναι πολιτική απάντηση, αλλά o Άδωνις έχει προκαλέσει τον ελληνικό λαό


Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:« Δηλαδή όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;».

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Θεανώ Φωτίου με αφορμή τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο πολιτικό γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Την πρώτη «βολή» εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως από την μια πλευρά «δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια», αλλά ταυτόχρονα «είναι προφανές ότι και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό».

«Η κ. Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια», σχολίασε μέσω Twitter ο κ. Γεωργιάδης και διερωτήθηκε: «Δηλαδή όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι δηλώσεις της κ. Φωτίου θυμίζουν ανθρώπους που σε περίπτωση βιασμού λένε: «καταδικάζω αλλά κι αυτή ήταν προκλητική».

Την επίθεση καταδίκασε με λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη».

«Η Ελλάδα δε θα πάει μπροστά με γκαζάκια. Συμμαχία εναντίον της βίας», σχολίασε μέσω Twitter ο Κωστής Χατζηδάκης.

Σημειώνεται, ότι από τους τρεις αυτοσχέδιους μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη στην Ακαδημίας, εξερράγη ο ένας, προκαλώντας υλικές ζημιές στο διάδρομο έξω από το γραφείο.

Πηγή:  skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου