Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Δώδεκα άτομα, τρία σπίτια και τις πηγές χρηματοδότησης του Ξηρού ψάχνει τώρα η Αντιτρομοκρατική


Η σύλληψη του απότακτου αστυνομικού και του Αλβανού «Θεοχάρη» ανοίγουν νέους δρόμους στις έρευνες ενώ το κεντρικό πρόσωπο εξακολουθεί να παραμένει η 22χρονη φίλη του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική

Δώδεκα άτομα, τουλάχιστον τρία σπίτια αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης του Χριστόδουλου Ξηρού ψάχνουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να «ξεδοντιάσουν» τη νέα οργάνωση που έστηνε ο «Μανώλης» της 17Ν. Η σύλληψη του απότακτου αστυνομικού και του Αλβανού «Θεοχάρη» ανοίγουν νέους δρόμους στις έρευνες ενώ το κεντρικό πρόσωπο εξακολουθεί να παραμένει η 22χρονη φίλη του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική. Μέχρι στιγμής οι έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στα Σεπόλια όπου φέρεται να διέμενε ο Αλβανός που νοίκιασε τη γιάφκα της Αναβύσσου για λογαριασμό του Χριστόδουλου Ξηρού, στα δύο σπίτια του απότακτου ΕΚΑΜίτη στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης όπως επίσης και τις αλυκές που είχε νοικιάσει από την εκκλησία μαζί με τους συγγενείς του δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς εκτός από ένα πιστόλι -ρέπλικα  στα Σεπόλια, δεν συγκεντρώθηκε άλλο αξιοποιήσιμο υλικό ή οπλισμός. Βέβαια, οι αστυνομικοί ερευνούν για δακτυλικά αποτυπώματα και Dna σε μια προσπάθεια να δουν ποια άλλα πρόσωπα είχαν σχέσεις με τον Αλβανό.



Στο μικροσκόπιο οι κλήσεις του απότακτου αστυνομικού 


Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν κομβικό σημείο στις έρευνες τις επαφές που είχε ο Χρήστος Πατουχέας ειδικά μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Θεωρείται πρόσωπο – κλειδί και ο άνθρωπος που επικοινωνούσε με πολύ «κόσμο» και για το λόγο αυτό όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε ή δέχθηκε ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός έχουν μπει στο μικροσκόπιο. Επίσης ερευνώνται οι σχέσεις του συγκεκριμένου ατόμου με βαρυποινίτες οι οποίοι λύνουν και δένουν μέσα στις φυλακές χωρίς όμως να έχουν απευθείας επαφή με τον Ξηρό για να μην «καρφωθούν».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει πηγή της Κατεχάκη στο protothema.gr πλέον, ένα μεγάλο μέρος των ερευνών στρέφεται μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα όπου φέρεται να έγινε το «πάντρεμα» ποινικών - Πυρήνων της Φωτιάς και Χριστόδουλου Ξηρού με επίκεντρο τρία άτομα που φέρονται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση και τον οπλισμό. 


Πηγή : protothema.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου