Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μιά κίνηση που δεν έχει κανένα όφελος για την Ελλάδα και τους Έλληνες : «Πρόσω ολοταχώς» για την ίδρυση νέου κόμματος ο Παπανδρέου



Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Ποιος συμβουλεύει τον Παπανδρέου βρε παιδιά;

Ποιος του είπε ότι ένα κόμμα υπό την ηγεσία του ίδιου το έχει ανάγκη ο τόπος; Τι τραγικά είναι αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας;

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι ο ΓΑΠ δεν έχει αντίληψη ότι πέρασε και δεν ακούμπησε από την Ελλάδα και τους Έλληνες και έχει πλέον την στάμπα δικαιολογημένα του πλήρως αποτυχημένου και του ανθρώπου που μας έφερε το ΔΝΤ στην χώρα μας με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα. οπότε ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός από την βουλή που δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Ελληνικός λαός δεν τον έχει ανάγκη και καλό θα ήταν να μην υπάρχει ούτε στην πολιτική σκηνή γενικότερα, να φύγει, να πάει αλλού δεν τον χρειαζόμαστε.

Πληροφορούμε λοιπόν τον ΓΑΠ ότι κανένας δεν καίγεται και κανένας δεν περιμένει το απόγευμα της Δευτέρας που θα ανακοινώσει το νέο του αδιάφορο για όλους κόμμα, ο λαός έχει σοβαρότερα προβλήματα περιμένοντας να δει τι του επιφυλάσσει η αναλγησία και η ασυνεννοησία των πολιτικών της παρούσας βουλής και τι του ξημερώνει την το πρωί.

Η ίδρυση νέου κόμματος από τον ΓΑΠ θεωρώ ότι είναι προσβολή για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το θεωρώ απειλή τύπου "δεν με ενδιαφέρει τι λέτε εγώ θα κάνω τα πάντα να υπάρξω στην πολιτική σκηνή", ίσως η αυστηρή αυτοκριτική και η απόσυρση θα ήταν μια μετάνοια για να συγχωρεθεί κάποια στιγμή μετά απο πολλά χρόνια.

Πάντως εάν ζούσε ο πατέρας του είμαι σίγουρος ότι θα τον έβαζε τιμωρία!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου