Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις για απόπειρα βιασμού και πυροβολισμούς στη Δράμα


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 44χρονος επιχείρησε να βιάσει νεαρή σερβιτόρα σε μπαρ χωριού στην περιοχή της Δράμας. Όταν δεν τα κατάφερε, προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα με τη βοήθεια φίλου του, και στη συνέχεια πυροβόλησαν δυο φορές προς το μαγαζί με κυνηγετικό όπλο.

Στη σύλληψη ενός άνδρα που κατηγορείται πως παραμονή των Χριστουγέννων αποπειράθηκε να βιάσει μια νεαρή σερβιτόρα σε μπαρ όπου διασκέδαζε – στην περιοχή της Δράμας – προχώρησε η Αστυνομία. Μαζί του συνελήφθη και ένας φίλος του, που μετά την απόπειρα βιασμού τον βοήθησε να ανοίξει πυρ εναντίον του καταστήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο 44χρονος οδήγησε τη 26χρονη σερβιτόρα, υπήκοο Νιγηρίας, σε χώρο του μπαρ και προσπάθησε να τη βιάσει. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε, ενώ παράλληλα έγινε αντιληπτός από την προϊστάμενη του καταστήματος, η οποία τον απώθησε.

Ο 44χρονος, μαζί με έναν 39χρονο φίλο του, προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα και αποχώρησαν, όμως στη συνέχεια επέστρεψαν οπλισμένοι με κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησαν δυο φορές προς το μαγαζί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς τελικά να ακινητοποιούν και να συλλαμβάνουν τους δυο άνδρες. Στο δρόμο διαφυγής τους βρέθηκαν το όπλο που χρησιμοποίησαν και 19 αχρησιμοποίητα φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.


Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου