Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ ξαναθυμάται ότι είναι ΠΑΣΟΚ



Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία τοιυ ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη σύσκεψη της ομάδας παρακολούθησης κυβερνητικού έργου, υπό τη προεδρία του υπεύθυνου Χρήστου Πρωτόπαπα με σκοπό τη διαμόρφωση μιας συγκεκριμένης διακριτής πρότασης για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που έχει αφήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κινούνται προς την κατεύθυνση της διευκόλυνσης των δανειοληπτών ώστε μα υπάρξει ουσιαστική βοήθεια και ανακούφιση προς τις ομάδες των πολιτών που έχουν πληγεί εισοδηματικά από την κρίση και έχουν αντικειμενική δυσκολία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα με τη επιστροφή του κ. Βενιζέλου από τις διπλωματικές του υποχρεώσεις σε Κύπρο και Κάιρο θα πραγματοποιηθούν κι άλλες συσκέψεις επί του θέματος, καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες προς επίλυση.

Παράλληλα θα συνεχιστούν οι περιοδείες των στελεχών ανά την Ελλάδα ενόψει της οργάνωσης του Συνεδρίου της Δ.Π. Την Κυριακή για το σκοπό αυτό στη Θεσσαλονίκη θα γίνει εκδήλωση με ομιλητές τους Π. Καψή, Ν. Μπίστη, Κυρ. Πιερρακάκη, Θ. Παπαθεοδώρου, Χρ. Μακρίδη και Ντ. Τσικαρδάνη, στελέχη δηλαδή που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, την ανανεωτική αριστερά και τη ΔΗΜΑΡ, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κεντρικός στόχος που επιθυμεί να διαδραματίσει η Δημοκρατική Παράταξη, ως ένα νέο επί της ουσίας κόμμα των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Ανδρέας Μαραθιάς


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου