Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γ. Ράμμος


Φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τα εξοπλιστικά

Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιάννη Ράμμου ζήτησε ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάνης σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας στη Λαμία.

Ο κ. Ράμμος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να εμπλέκεται στη υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη σε σχέση με τα εξοπλιστικά, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν αξιωματικός της αεροπορίας. Μάλιστα, φέρεται να είναι ένας από τους τρεις εμπλεκόμενους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον περιφερειάρχη, συζήτησαν αυτές τις εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται με την άσκηση δίωξης κακουργηματικού χαρακτήρα, και ο κ. Ράμμος υπέβαλε την παραίτησή του.

«Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, όμως επιβεβλημένη. Ζήτησα από τον κ. Ράμμο να υποβάλει την παραίτηση του. Στην πορεία μας με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δεν θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης.

Ο Γιάννης Ράμμος είχε θέσει υποψηφιότητα το 2010 για περιφερειακός σύμβουλος και είχε εκλεγεί, ενώ στις πρόσφατες εκλογές κατήλθε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κ. Μπακογιάννη στην Φωκίδα.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου