Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ισπανικά πρωτοσέλιδα μιλούν για ελληνική τραγωδία της Ατλέτικο


Μπορεί βασικό θέμα σε όλες τις σιπανικές εφημερίδες να ήταν το 5-1 της Ρεάλ επί της Βασιλείας, ωστόσο μεγάλης έκτασης ήταν και η αναφορά της ήττας της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό με 3-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Mε το όχι και τόσο πρωτότυπο «ελληνική τραγωδία» η Marca προσπάθησε να περιγράψει την ήττα της ομάδας του Σιμεόνε από τους «ερυθρόλευκους», ενώ έντονη ήταν η κριτική για την επιλογή του Αργεντινού προπονητή να βάλει βασικό τερματοφύλακα τον Όμπλακ.

«Η Ατλέτικο έχασε στην Αθήνα και το μέλλον στο Champions League, γίνεται περίπλοκο. Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα γρήγορο γκολ, η ομάδα του Σιμεόνε αντέδρασε, αλλά οι γηπεδούχοι επανήλθαν με νέους στόχους. Ο αγώνας με την Γιουβέντους είναι καθοριστικός»...

    Η As λοιπόν τονίζει σαρκαστικά : «Ο Μίτσελ μπορούσε με τον Σιμεόνε» αναφερόμενη στη σαββατιάτικη ήττα της Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Η καταλανική εφημερίδα Sport,έχει βασικλό θέμα το σημερινό ματς της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ για την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Φάληρο. «Ο Μίτσελ και ο Αφελάι πίκραναν τον Σιμεόνε».

Τέλος η «El Mundo Deportivo» γράφει πως ήταν άδικο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που ηττήθηκε.

Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου