Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ψυχοπαθής δολοφόνος σκότωσε την σύντροφο του και έφαγε το μυαλό της.


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας από τις ΗΠΑ εισέβαλε στο σπίτι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια έφαγε τον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και την καρδιά της.
Ο Τζόσεφ Όμπερχάνσλεϊ διέρρηξε την κατοικία της Τάμι Τζο Μπλάντον στο Τζέφερσονβιλ της Ιντιάνα τα ξημερώματα της Τρίτης. Τουλάχιστον αυτό νόμιζαν οι γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία. Ο δράστης κατάφερε να τους πείσει ότι δεν μπήκε μέσα και όλα είναι καλά. Όμως συνέβη κάτι διαφορετικό... Η άτυχη γυναίκα του είχε ανοίξει την πόρτα και εκείνος την σκότωσε και έφαγε τους πνεύμονες, την καρδιά και τον εγκέφαλο της.
Κανένας δεν είχα καταλάβει τι συνέβη μέχρι την στιγμή που μία συνάδελφος της Τάμι την αναζήτησε επειδή δεν πήγε στην δουλειά της. Τότε κάλεσε την αστυνομία και οι Αρχές πήγαν στο σπίτι της για να αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο σπίτι βρισκόταν ένα πιάτο με το κρανίο του θύματος και κομμάτια από την γλώσσα της.
Ο Τζόσεφ συνελήφθη και κατηγορήθηκε για δολοφονία, κακοποίηση, κανιβαλισμό και διάρρηξη. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο εισαγγελέας δήλωσε πως «δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο στη ζωή μου». Ο δολοφόνος συνελήφθη μετά από σύντομη έρευνα των αρχών που πήγαν στο σπίτι του και τον βρήκαν μέσα στα αίματα ενώ είχε στην τσέπη του ένα κουζινομάχαιρο.
Από την νεκροψία προέκυψε ότι το θύμα πέθανε από πολλαπλές μαχαιριές στο κεφάλι και τον λαιμό ενώ διαπιστώθηκε πως έλειπαν κομμάτια από τους πνεύμονες, την καρδιά και τον εγκέφαλο του. Ο δολοφόνος ομολόγησε στην αστυνομία πως πήρε κάποια κομμάτια από το άψυχο σώμα της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και τα μαγείρεψε ενώ στη συνέχεια τα έφαγε.
Ο Τζόσεφ είναι ψυχοπαθής και κατά την διάρκεια της απολογίας του στον εισαγγελέα είπε πως δεν έκανε τίποτα-παρόλο που ομολόγησε στους αστυνομικούς-ενώ ισχυρίζεται πως το όνομα του δεν είναι Τζόσεφ Όμπερχάνσλεϊ αλλά είναι ένας άλλος άνδρας! Πάντως ο δολοφόνος δεν θα γλυτώσει την φυλακή καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνει σύντροφο του.
Ήταν την δεκαετία του 2000 όταν σκότωσε την 17χρονη σύντροφο του, Σαμπρίνα Έλντερ, λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του παιδιού τους. Μάλιστα, είχε συλληφθεί επειδή τραυμάτισε την μητέρα του. Και παρόλο που είχε δείξει πολλές παραβατική συμπεριφορά, οι Αρχές δεν τον έβαλαν στη φυλακή αλλά αφέθηκε ελεύθερος με αποτέλεσμα να σκοτώσει και να κανιβαλίσει την Τάμι.
Πηγή : koolnews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου