Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οδευει για διαγραφη από τους ΑΝΕΛ η Ραχηλ Μακρη; Παραπέμφθηκε με εντολή Καμμενου στην Επιτροπή Δεοντολογιας!


Αντιμέτωπη με την Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βρεθεί με απόφαση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.
Όπως είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η κα Μακρή έκανε καυστικά σχόλια για συναδέλφους της μέσα από τα social media.

Όταν για παράδειγμα τοποθετήθηκε στην θέη της τομεάρχη υγείας η κα Στεφανάκη, η οποία κατάγεται από το Λασίθι και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. η Ραχήλ Μακρή διαφώνησε.

Έγραψε στο Facebook ένα καυστικότατο σχόλιο με το οποίο άφηνε αιχμές για την απερχόμενη τομεάρχη Σταυρούλα Ξουλίδου.

Εγραψε: "Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως".

newsit,gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου