Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ρε σείς θα την μαζέψετε; Νοτοπούλου: Στρατός κατοχής η Αστυνομία

 


Ειλικρινά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ένα κόμμα με την όποια ακροαριστερή κατάντια του, κόμμα που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, αφήνει στελέχη τους να το ξεφτιλίζουν έτσι!!

Η Νοτοπούλου δεν έχει ούτε την πολιτική εμπειρία, ούτε την μόρφωση, για να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση και κάθε φορά που εμφανίζεται φέρνει σε δύσκολη θέση τον εαυτό της κάνοντας τον κόσμο να γελάει.

Σε σημερινή εκπομπή στο MEGA, η προκλητική Νοτοπούλου που το μόνο που προσφέρει στην κοινωνία είναι γέλιο προσπάθησε να κάνει αντιπολίτευση, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά και να ξεφτιλίσει και το κόμμα της, όχι πώς χρειάζεται την βοήθεια της αλλά έτσι.

Η Νοτοπούλου ανάμεσα σε όλα τα γελοία που ξεστόμισε είπε και το παρακάτω :  «κάνατε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εμπόλεμη ζώνη, να βλέπουμε στρατό κατοχής». Όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί με το «στρατός κατοχής» απάντησε ότι…. η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ειρήνη.

 Καλό θα ήταν να την μαζέψετε γιατί μόνο που καταφέρνει με την απειρία της και την αμορφωσιά της είναι να κάνει περισσότερο κακό στον διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ.





Μακάρι! Η dream team με επικεφαλή τον Παναγιώτη Φασούλα δικεδικούν την ηγεσία στο μπάσκετ

 



Οι καλαθοσφαιριστές που έκανα το μπάσκετ περήφανο και ήταν το εφαλτήριο για να πολλές επιτυχίας, η ομάδα της ένδοξης εποχής που το ελληνικό μπάσκετ απογειώθηκε, διεκδικούν τη διοίκηση της Καλαθοσφαίρισης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα. 

Είναι σίγουρο ότι είναι οι κατάλληλοι, για να ηγηθούν γιατί έχουν και αγωνιστική συνέπεια, και διοικητική εμπειρία. Είναι σίγουρο ότι θα δώσουν αυτό που αξίζει στο Ελληνικό Μπάσκετ και η πολιτεία πρέπει να τους υποστηρίξει.



Ο Κουφοντίνας σταματάει τον εκβιασμό με την απεργία πείνας με μια προκλητική ανακοίνωση

 


Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και η Ελλάδα έχει σοβαρή κυβέρνηση που την υπερασπίζεται, από ακροαριστερούς κακοποιούς!!!!

Σταματάει την πολυήμερη εκβιαστική απεργία πείνας ο δολοφόνος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως έγινε γνωστό από τη συνήγορο του Ιωάννα Κούρτοβικ.

Ο εκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε την παρακάτω προκλητική δήλωση, μιλώντας ένας τρομοκράτης εκτελεστής για βία, ζητάει να συνεχίσουν οι συγκεντρώσεις, λέγοντας με θράσος ότι είναι δίπλα τους:

«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. 

Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι . Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία .

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω.

Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε.

Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».



Εν ενεργεία αστυνομικός κατηγορείται για την απαγωγή και τον φόνο της Σάρας Έβεραρντ

 


Ένας εν ενεργεία Βρετανός αστυνομικός κατηγορείται για την αρπαγή και τη δολοφονία της 33χρονης Σάρας Έβεραρντ, ανακοίνωσε αργά απόψε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Νικ Επγκρέιβ είπε οτι ο ύποπτος ονομάζεται Γουέιν Κούζινς και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απαγωγή.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε οργή και φόβο για την ασφάλεια των γυναικών στη Βρετανία.

Η Έβεραρντ εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, αφού επισκέφθηκε έναν φίλο της. Το πτώμα της βρέθηκε σε ένα δάσος έξω από το Λονδίνο.



Πηγή: skai.gr





Στα χέρια της Ασφάλειας Εξαρχείων ο διαβόητος Νιγηριανός ντήλερ «Μαξ»


 

Στα χέρια της Ασφάλειας Εξαρχείων και της ΟΠΚΕ, έπεσε ο διαβόητος Νιγηριανός ντήλερ «Μαξ» που έριχνε ταιλανδέζικη ηρωίνη, στα λεγόμενα «στενα των ναρκωτικών» του κέντρου της Αθήνας.

Ο 32χρονος Αφρικανός ντήλερ, μετά από πληροφορίες της Ασφάλειας Εξαρχείων, συνελήφθη στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Γραβιάς και Θεμιστοκλέους. Μάλιστα, οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ειδικής ομάδας ΟΠΚΕ που «σαρώνει» το κέντρο της Αθήνας, προσποιούμενοι τους πελάτες τον εντόπισαν, του ζήτησαν να τους δωσει τα μπαλάκια «Ται» και μόλις τα λεφτα και τα ναρκωτικά άλλαξαν χέρια, ορμησαν πανω του και του περασαν χειροπέδες.

Ο ντίλερ «Μαξ» οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Εξαρχείων, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνηόοπου και διετάχθη η προφυλάκισή του.


Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

protothema.gr



Πάνω από 1000 άτομα στην πλατεία Ξάνθης

 


Εγκληματική ανευθυνότητα επικράτησε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με τον κόσμο να έχει ξεχυθεί στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις. 

Οι κάτοικοι της Ξάνθης θέλησαν να ζήσουν με τον δικό τους τρόπο τον ρυθμό του Καρναβαλιού, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της ανευθυνότητας τους.

Η αστυνομία μαζί με τον Δήμο Ξάνθης έκανε ήπια παρέμβαση για να διαλυθεί ο κόσμος που κανονικά θα έπρεπε να είναι σε locdown.

Σύμφωνα με το Xanthi News, είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 1000 εγκληματικά ανεύθυνα άτομα.




Ο Τσίπρας επενδύει ξανά στο χάος και τον διχασμό

 



Η διαχείριση της κρίσης των τελευταίων ημερών και η αποτυχία μετατροπής της Ελλάδας ξανά σε πεδίο μάχης έδειξε στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει -κάποιοι λένε οριστικά- την ευκαιρία να πλασαριστεί ως η σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας.

Αυτό που απασχολεί όσους υποστήριζαν και υποστηρίζουν ακόμα το εγχείρημα της μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα της ελληνικής Κεντροαριστεράς είναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει την αναμπουμπούλα και το χάος. Και το κάνει ακόμα και όταν διαβάζει εύκολα ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφέρει να τον εγκλωβίσει σε πολιτικό εκπρόσωπο του μίσους και του φανατισμού, τότε θα «παίζει» χωρίς ισχυρό αντίπαλο στο ανοικτό γήπεδο της πολιτικής μετριοπάθειας που εκτείνεται από την Κεντροαριστερά έως και τη Δεξιά. Το ερώτημα αυτό θέτουν μετ’ επιτάσεως διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μεταφέρθηκαν εκεί από το ΠΑΣΟΚ ή τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο.

Κοινωνική αναταραχή

Σήμερα, στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατούν εκείνοι που θεωρούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να επιστρέψει στην εξουσία μόνο σε συνθήκες κοινωνικής αναταραχής. Οτι μόνο με τον ακτιβισμό, τα καθημερινά επεισόδια και την επικράτηση εικόνων βίας και απώλειας ελέγχου μπορεί να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση. Σκοπός τους να «σύρουν» την κυβέρνηση σε εκλογές εν μέσω κοινωνικής έκρηξης, ει δυνατόν και χάους. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι όσο περνά ο καιρός -βοηθούσης και της πανδημίας που αναγκάζει την κυβέρνηση να παρατείνει το lockdown- τόσο πιο ακραίες κινήσεις θα βλέπουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποστηρικτές της γραμμής αυτής επιμένουν και προσπαθούν να πείσουν και τον κ. Τσίπρα γι’ αυτό, ότι οι επόμενες εκλογές πρέπει να γίνουν σε συνθήκες μη ομαλές, σε συνθήκες κοινωνικής έκρηξης, ανάλογες του 2012 ή του 2015. Και πως σε διαφορετική περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τύχη. Λένε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν το αργότερο έως το καλοκαίρι και να είναι η ανακοίνωσή τους μία αναγκαστική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τα λένε αυτά και το εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο για την ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οπαδοί αυτής της γραμμής υπάρχουν και στο στρατόπεδο των προεδρικών και στο στρατόπεδο της «Ομπρέλας». Είναι εκείνοι που θεωρούν ότι αν οι επόμενες εκλογές δεν γίνουν το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο του 2021, τότε τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν.

Τα δεδομένα

» Πρώτον, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να κυβερνήσει σε συνθήκες κανονικότητας με την πανδημία προς ύφεση και την οικονομία προς ανάκαμψη.

» Δεύτερον, επειδή θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Στο ενδεχόμενο επανεκλογής της Φώφης Γεννηματά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ανησυχούν. Αν όμως εκλεγεί ο Ανδρέας Λοβέρδος που έχει θέσει επισήμως υποψηφιότητα ή ο Νίκος Ανδρουλάκης που όλοι λένε ότι σύντομα θα θέσει, το τοπίο θα αλλάξει. Και αυτή την αλλαγή τη φοβούνται στην Κουμουνδούρου. Κυρίως φοβούνται ότι μία νέα ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής μπορεί να επικοινωνήσει με τους εγκλωβισμένους ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή αυτούς που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή αυτοτοποθετούνται στην Κεντροαριστερά, είναι απέναντι από τη Νέα Δημοκρατία και παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή παραμένει η μόνη κυβερνητική εναλλακτική, που είναι και το πιο ισχυρό στοιχείο της στήριξής τους προς τον κ. Τσίπρα. Και ενδεχομένως κοιτάξουν προς το Κίνημα Αλλαγής αν αρχίσει να ανεβάζει τα ποσοστά του.

Εκλογές το συντομότερο δυνατό, λοιπόν, και σε συνθήκες αναμπουμπούλας, όπου η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται, θέλει αυτή η τάση του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και αν ο κ. Τσίπρας ξαναχάσει εκλογές αλλά διατηρήσει το ποσοστό που του δίνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις. Δηλαδή να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση με απόσταση από το τρίτο κόμμα και να έχει σημαντικό ρόλο στις διερευνητικές με απλή αναλογική, αλλά και αν αποτύχει, να είναι σε καλύτερη αφετηρία στις πολύ πιθανές επαναληπτικές εκλογές.

Η άλλη πλευρά

Οι θιασώτες της άλλης γραμμής, αυτοί που ωθούν τον κ. Τσίπρα προς το Κέντρο -και τον έπεισαν προχθές να διαγράψει στροφή με τη δήλωσή του και να μιλήσει με περισσότερη μετριοπάθεια-, πιστεύουν ότι οι επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα κριθούν στον χώρο του Κέντρου. Είναι εκείνοι που λένε ότι προσφέροντας κάλυψη στον πολιτικό ακτιβισμό, διατηρώντας τη ρητορική της βίας και του φανατισμού και μη παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις λογικές των «γκρουπούσκουλων», ο κ. Τσίπρας δύσκολα θα διευρύνει το ακροατήριό του.

Είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το 20%-25% που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις είναι εύθραυστο και θα καταστεί πλασματικό αν η πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίσει να δίνει δικαιώματα στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που, κουρασμένοι από τη μεγάλη οικονομική κρίση και την πανδημία, αναζητούν κανονικότητα και προοπτική ανάκαμψης και όχι μολότοφ και επεισόδια.

Είναι αυτοί που έχουν ήδη χτυπήσει το καμπανάκι των ποιοτικών χαρακτηριστικών των μετρήσεων που δείχνουν ότι οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν επικροτούν την αντιπολιτευτική στρατηγική του κόμματος και ακόμα και αν δηλώνουν πως σε ενδεχόμενες εκλογές θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζονται δείγματα γραφής από τον κ. Τσίπρα και την αξιωματική αντιπολίτευση για να μην περάσουν στην «γκρίζα» ζώνη των αναποφάσιστων.

Σαν τον Πολάκη

Η εμφάνισή του στη Βουλή την Παρασκευή έδειξε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ότι παραμένει αναποφάσιστος, ενώ ο βασικός πολιτικός του αντίπαλος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κατασταλαγμένος και αποφασισμένος. Μόλις γεμίζει το κιούπι του ακτιβισμού και του λαϊκισμού και αδυνατίζει η εικόνα του συστημικού ηγέτη που κυβέρνησε για 4,5 χρόνια, ο κ. Τσίπρας κάνει στροφή προς το Κέντρο. Και μόλις οι σύντροφοί του τον κατηγορούν ότι αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ του 3%, ξαναγίνεται «αψύς» σαν τον Παύλο Πολάκη.

Τέλος, υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο κ. Τσίπρας και οι επιτελείς του λαμβάνουν υπόψη: Η παράμετρος των εσωκομματικών συσχετισμών και μάλιστα εν όψει συνεδρίου. Εκεί που ο κ. Τσίπρας έχει ως στόχο τουλάχιστον την ψήφιση των αλλαγών που έχει ανακοινώσει και θέλει να περάσει και την πανηγυρική επανεκλογή του. Μέχρι σήμερα, οι προεδρικοί έχουν καταγράψει κάποιες εσωκομματικές ήττες (δεν εξελέγησαν οι εκλεκτοί του κ. Πολάκη στα Χανιά και της κ. Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη) που ανησυχούν το επιτελείο του αρχηγού.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



50 ακροαριστεροί κακοποιοί προπηλάκισαν αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη

 


Σύμφωνα με το thestival.gr, ομάδα περίπου 50 κακοποιών κουκουλοφόρων, προπηλάκισε αστυνομικούς.

Περίπου στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου το πλήρωμα ενός περιπολικού αντιλήφθηκε την παρουσία πολυάριθμης ομάδας νεαρών στην οδό Σόλωνος. Στη θέα του περιπολικού οι κακοποιοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν με ύβρεις κατά των αστυνομικών και πυρπόλησαν έναν κάδο απορριμμάτων.

«Ήταν περίπου πενήντα άτομα και μόλις είδαν το περιπολικό άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς. Κάποιοι κρατούσαν μπουκάλια και κατανάλωναν αλκοόλ. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι ανήλικοι. Δύο άτομα έβαλαν φωτιά έναν κάδο σκουπιδιών» δήλωσε στο thestival, κάτοικος της οδού Σόλωνος.

Στο σημείο κλήθηκαν για συνδρομή σταθμοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι νεαροί αποχώρησαν.



Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει τρόλ να αλλάζουν το αποτέλεσμα σε αναρτήσεις του πρωθυπουργού

 




Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα τις βλακείες που κάνουν γιατί τόσο μυαλό έχουν τις περνάει και σαν επιχειρήματα στις ενημερωτικές εκπομπές και ξεφτιλίζεται στην κοινωνία περισσότερο.

Το νέο είδος αντιπολίτευσης για να ξεφτιλιστεί περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να στήνει τα likes και τις αντιδράσεις στο facebook και γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Τελευταία βάλαμε τα γέλια με τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο Καλογρίτσα Νίκο Παππά, που το στημένο με τα like το έκανε επιχείρημα νομίζοντας ότι όλοι έχουν το μυαλό ενός Συριζαίου, και μιλάει σε ηλίθιους προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας: "Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη πολιτική συντριβή σε ένα θέμα εντός έδρας που αφορά "νόμος τάξη και ασφάλεια". Και εντός έδρας αν δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν έκανε το διχαστικό διάγγελμα ο κ. Μητσοτάκης, είχε 80.000 αντιδράσεις στο διαδίκτυο εκ των οποίων το 80% ήταν αρνητικές". Οι πρώτοι που άρχισαν να γελάνε με το επιχείρημα Παππά, ήταν οι παρουσιαστές της εκπομπής και παράλληλα όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή. Μετά από στόμα σε στόμα γελάει όλη η Ελλάδα με την γελοιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επιχείρημα για την δήθεν "κατακραυγή" βασίζεται στο γεγονός ότι οι τελευταίες αναρτήσεις από τη σελίδα του πρωθυπουργού στο facebook έχουν συγκεντρώσει εντελώς ξαφνικά 40.000 και 80.000 αντιδράσεις. Εάν παρακολουθήσετε τα likes και τις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών κυμαίνονταν στα 6-7.000, και με το νέο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ αμολώντας τα τρόλ του για 0,60 λεπτά του ευρώ, αλλάζουν τις αντιδράσεις σε νούμερα, για να παρουσιάζουν στημένα πολιτικά συμπεράσματα, μήπως επηρεάσουν την κοινωνία.

Ο κόσμος που πήρε χαμπάρι την νέα βιομηχανία αντιδράσεων, παραποιήσεων και προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει σταματήσει να γελάει με την κατάντια τους και τον ξεπεσμό τους.



Δύο προφυλακίσεις για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη

 


Προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός, που θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου ειδικού φρουρού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την περασμένη Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

Νωρίτερα, εχθές Σάββατο, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 14η ανακρίτρια και ένας 23χρόνος κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Έξι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν κατά περίπτωση οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε διαδηλώσεις.

Ο συγκατηγορούμενος του 23χρονου που προφυλακίστηκε, 22 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000 ευρώ και την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισης 3 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.




Σκάνδαλο Τσίπρα, ο διπλωματικός ακόλουθος του είχε σχέση με Τουρκάλα κατάσκοπο - Αλώνιζαν οι Τούρκοι

 


Αλώνιζαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτη καταγγελία έκανε ο Απόστολος Δοξιάδης με κείμενο του στα social και με άρθρο του.

Σε ανάρτησή του ο Απόστολος Δοξιάδης γράφει για ένα προαναγγελθέν σκάνδαλο - Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και η συμβία του, η ερντογανική Feyza Barutçu.

Για τη σχέση του διπλωματικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα Βαγγέλη Καλπαδάκη με Τουρκάλα διπλωμάτισσα, ακόμα και τον καιρό που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός, υπόθεση που όπως λέει θα ήταν αρκετή σε μια πολιτισμένη χώρα να ρίξει την κυβέρνηση, γράφει ο Απόστολος Δοξιάδης.

Ο Απόστολος Δοξιάδης γράφει :

H ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

Όταν άρχισε η υπόθεση των Οκτώ, πληροφορήθηκα κατάπληκτος ότι ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ονόματι Βαγγέλης Καλπαδάκης, συζούσε με ανώτατο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας, την σύντροφό του Feyza Barutçu.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα, μου φαινόταν εξωφρενικό, μέχρι που το επιβεβαίωσα. Και το γεγονός δεν προκάλεσε απορία φυσικά μόνο σε εμένα αλλά σε κάθε στοιχειωδώς λογικό άνθρωπο που το άκουγε. Όταν μάλιστα το ανέφερα στον Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, στο Παρίσι, όπου είχα ταξιδέψει για την υπόθεση των Οκτώ, ο θρύλος του Μάη του 68 μου είπε: "Ε λοιπόν, πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω για την ύπαρξη ενός επίσημου κατασκόπου". Και πράγματι, τι άλλο ήταν παρά αυτό η κυρία Barutçu, η οποία μάλιστα στάλθηκε στην πρεσβεία στην Αθήνα μόλις ο καλός της ανέλαβε το ανώτατο αξίωμά του! Σύμπτωση; Και φυσικά άρχισαν να συζούν. Σκεφτείτε για παράδειγμα, τον σύμβουλο επί των εξωτερικών υποθέσεων του Αμερικάνου Προέδρου επί Ψυχρού Πολέμου, να συζεί με την υπεύθυνη μυστικών υποθέσεων της Σοβιετικής Πρεσβείας. Σύμπτωση και αυτό, θα μου πείτε.

Σε εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, δύο έλληνες βουλευτές, προς μεγάλη τους τιμή, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόλμησαν και έφεραν το θέμα στη Βουλή ζητώντας εξηγήσεις. Αλλά σε μια ακατανόητη για μένα εξέλιξη, το όλο ζήτημα πνίγηκε και από από τον αντιπολιτευόμενο τύπο--ήταν μακριά τα πλοκάμια της ΕΥΠ και της ΜΙΤ, βλέπετε, και μεγάλη η συλλογική μας τύφλα και ηλιθιότητα--ενώ οι βουλευτές του Σύριζα και ο συριζαϊκός τύπος κατήγγειλαν τους δύο βουλευτές για την "σεξιστική επίθεση" τους στην καημένη την κυρία Barutçu!

Κατηγορούνταν δηλαδή ότι άσκησαν κριτική στην Barutçu, επειδή ήταν γυναίκα (!) και στον Καλπαδάκη επειδή του αμφισβητούσαν το δικαίωμα στον έρωτα! Μα να ερωτευθούν όποιον και όποιαν θέλουν, οι άνθρωποι. Kαι να είναι και διπλωμάτες γιατί όχι, εκείνος στην πρεσβεία μας στη Σουηδία, και εκείνη στην Τουρκική στον Παναμά. Αλλά εκείνος Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού και εκείνη ανώτατο στέλεχος της τούρκικης πρεσβείας στην Αθήνα, ε δεν πάει! Σε τέτοιες θέσεις, τέτοια σχέση και συμβίωση είναι σκάνδαλο πολιτικό πρωτοφανές, που σε μια πολιτισμένη χώρα θα έριχνε την κυβέρνηση. Και όποιου χρειάζεται να του εξηγηθεί το γιατί είναι απλώς ηλίθιος.

Η Feyza Βarutçu δεν είχε εκδηλωθεί ως ερντογανική μέχρι το φερόμενο ως πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016. Η ίδια μάλιστα θεωρείτο από τους συναδέλφους της "δημοκρατικών πεποιθήσεων" αν και προερχόμενη από ακροδεξιά στρατιωτική οικογένεια. Αλλά μετά έκανε τις επιλογές της και τάχθηκε σαφώς με τη νέα κατάσταση, και μάλιστα με φανατισμό που της έδωσε μια πολύ ευαίσθητη θέση.

Τα καθήκοντά της περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την "ευθύνη των προσφυγικών ροών" (προς την Ελλάδα, προφανώς) που στην πράξη σήμαινε τον συντονισμό του ανηλεούς κυνηγητό το αντικαθεστωτικών τούρκων, και τις παράνομες επαναπροωθήσεις όσων φουκαράδων επιχειρούσαν να αποδράσουν προς την Ελλάδα, σε συνεργασία με στελέχη του ελληνικού κράτους, πράκτορες, ανώτατη αξιωματικό της Αστυνομίας και μερικούς ακόμα.

Υφιστάμενός της σε αυτό ήταν και ο Baris Kalkavan, ο οποίος ως πρόξενος στη Ρόδο είχε αναλάβει τη δίοδο προς τα νησιά. Οι δυο τους—με ποιες άραγε άκρες με το ελληνικό δημόσιο;—ήταν σε συνεχή επαφή με την αστυνομία, τη διαβόητη αντιστράτηγο και το λιμενικό μας, για να συντονίζουν τη σύλληψη και την επαναπροώθηση αντικαθεστωτικών φυγάδων. Και όλα αυτά ενώ ο έρωτας και η συμβίωση με τον Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού συνεχιζόταν.

Αυτά έχουν πια επιβεβαιωθεί από τότε συνεργάτες της στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, που προτίμησαν να αποδράσουν στη Δύση και την ελευθερία. Υπάρχουν πολλές σχετικές πηγές, στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Θα αναφέρω εδώ μία, άκρως ενδεικτική, τη μαρτυρία του Ναυτικού Ακολούθου στην Τουρκική Πρεσβεία, πλοιάρχου Halit Tunc, που απέδρασε στη Δύση λίγο μετά το ψευδο-πραξικόπημα 

Σε άρθρο του αναφέρει:

"Λίγο καιρό αφότου έφυγα από την Αθήνα για την Ευρώπη, μου τηλεφώνησε η σπιτονοικοκυρά μου για να μου πει ότι κάποια κυρία Feyza Barutçu, που δήλωσε στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας ήρθε στην πολυκατοικία μας και ζήτησε πιεστικά να της ανοίξει το διαμέρισμά μου για να το ψάξει. Όταν η σπιτονοικοκυρά αρνήθηκε, η Barutçu υπήρξε άκρως φορτική και απειλητική, λέγοντας ότι ήμουν τρομοκράτης, και η σπιτονοικοκυρά είχε υποχρέωση να της ανοίξει. Εκείνη δεν ενέδωσε. Την επομένη η Barutçu επανήλθε, με τον υφιστάμενό της Altay Ceylanoglu, και φορτικά πίεζαν και οι δύο τη γυναίκα να ανοίξει την πόρτα, πάλι επικαλούμενοι την τρομοκρατία. Η καλή σπιτονοικοκυρά αρνήθηκε πεισματικά, λέγοντας ότι δεν θα ανοίξει αν δεν υπάρξει ένταλμα έρευνας από την Ελληνική Εισαγγελία."

Αυτά η δημοκρατική κυρία Barutçu. Και αυτά επί της δημοκρατικής κυβέρνησης του Σύριζα.

Παρεμπιπτόντως, ο Βαγγέλης Καλπαδάκης παραμένει διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Apostolos Doxiadis
την Παρασκευή

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

Όταν άρχισε η υπόθεση των Οκτώ, πληροφορήθηκα κατάπληκτος ότι ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ονόματι Βαγγέλης Καλπαδάκης, συζούσε με ανώτατο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας, την σύντροφό του Feyza Barutçu.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα, μου φαινόταν εξωφρενικό, μέχρι που το επιβεβαίωσα. Και το γεγονός δεν προκάλεσε απορία φυσικά μόνο σε εμένα αλλά σε κάθε στοιχειωδώς λ...

See More


Ακούσατε, ακούσατε από φερέφωνο, ντελάλης η Ακριβοπούλου μαζεύει κόσμο σε πλατείες

 


Σας έλειψε; 

Δεν νομίζω να έχει λείψει σε κανένα σοβαρό από την ενημέρωση, γιατί η δουλειά της ήταν συγκεκριμένη να περνάει την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Ήταν δε τέτοιο το μίσος της στην Νέα Δημοκρατία, που από την εκπομπή της, την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ την τράβαγε όσο πάει, παραπληροφορώντας περισσότερο τους λίγους μετρημένους που είχαν μείνει να την ακούνε.

Εμφανίστηκε λοιπόν και πάλι η Κατερίνα Ακριβοπούλου, για να συνδράμει των εγκληματικών δραστηριοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας.

Βγάζει μάλιστα από το λογαριασμό της στα  social πλήρες πρόγραμμα εγκληματικών δράσεων του κόμματος της.





Συνεχίζεται η εγκληματική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ στις γειτονιές

 


Συνεχίζεται η εγκληματική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ στις γειτονιές, παρά την έξαρση της πανδημίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί όπως η Χρυσή Αυγή, διοργανώνει δράσεις οργανώνοντας ακροαριστερές συμμορίες κακοποιών και χούλιγκαν, για να τραμπουκίσει πολίτες και αστυνομικούς.

Το σύνθημα το ίδιο κατά της αστυνομικής βίας, άσχετα εάν εχθές προφυλακίστηκαν δύο από τους διαδηλωτές που μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Σμύρνη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε αστυνομικό.



Νομίζοντας ότι θα θολώσουν το τοπίο, συνεχίζουν να μαζεύονται εγκληματικά στις γειτονιές ώστε να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην κοινωνία, με πρόσχημα την αστυνομική βία χωρίς ίχνος συγνώμης για όσα προκάλεσαν στην Νέα Σμύρνη και χωρίς ούτε ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφτεί τον αστυνομικό στο νοσοκομείο. 

Η συζήτηση στην βουλή και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός δεν συνέτισαν τον επικίνδυνο και ανεύθυνο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, γιατί απλά αδιαφορεί.