Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει τρόλ να αλλάζουν το αποτέλεσμα σε αναρτήσεις του πρωθυπουργού

 




Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα τις βλακείες που κάνουν γιατί τόσο μυαλό έχουν τις περνάει και σαν επιχειρήματα στις ενημερωτικές εκπομπές και ξεφτιλίζεται στην κοινωνία περισσότερο.

Το νέο είδος αντιπολίτευσης για να ξεφτιλιστεί περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να στήνει τα likes και τις αντιδράσεις στο facebook και γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Τελευταία βάλαμε τα γέλια με τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο Καλογρίτσα Νίκο Παππά, που το στημένο με τα like το έκανε επιχείρημα νομίζοντας ότι όλοι έχουν το μυαλό ενός Συριζαίου, και μιλάει σε ηλίθιους προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας: "Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη πολιτική συντριβή σε ένα θέμα εντός έδρας που αφορά "νόμος τάξη και ασφάλεια". Και εντός έδρας αν δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν έκανε το διχαστικό διάγγελμα ο κ. Μητσοτάκης, είχε 80.000 αντιδράσεις στο διαδίκτυο εκ των οποίων το 80% ήταν αρνητικές". Οι πρώτοι που άρχισαν να γελάνε με το επιχείρημα Παππά, ήταν οι παρουσιαστές της εκπομπής και παράλληλα όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή. Μετά από στόμα σε στόμα γελάει όλη η Ελλάδα με την γελοιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επιχείρημα για την δήθεν "κατακραυγή" βασίζεται στο γεγονός ότι οι τελευταίες αναρτήσεις από τη σελίδα του πρωθυπουργού στο facebook έχουν συγκεντρώσει εντελώς ξαφνικά 40.000 και 80.000 αντιδράσεις. Εάν παρακολουθήσετε τα likes και τις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών κυμαίνονταν στα 6-7.000, και με το νέο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ αμολώντας τα τρόλ του για 0,60 λεπτά του ευρώ, αλλάζουν τις αντιδράσεις σε νούμερα, για να παρουσιάζουν στημένα πολιτικά συμπεράσματα, μήπως επηρεάσουν την κοινωνία.

Ο κόσμος που πήρε χαμπάρι την νέα βιομηχανία αντιδράσεων, παραποιήσεων και προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει σταματήσει να γελάει με την κατάντια τους και τον ξεπεσμό τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου