Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ρε σείς θα την μαζέψετε; Νοτοπούλου: Στρατός κατοχής η Αστυνομία

 


Ειλικρινά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ένα κόμμα με την όποια ακροαριστερή κατάντια του, κόμμα που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, αφήνει στελέχη τους να το ξεφτιλίζουν έτσι!!

Η Νοτοπούλου δεν έχει ούτε την πολιτική εμπειρία, ούτε την μόρφωση, για να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση και κάθε φορά που εμφανίζεται φέρνει σε δύσκολη θέση τον εαυτό της κάνοντας τον κόσμο να γελάει.

Σε σημερινή εκπομπή στο MEGA, η προκλητική Νοτοπούλου που το μόνο που προσφέρει στην κοινωνία είναι γέλιο προσπάθησε να κάνει αντιπολίτευση, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά και να ξεφτιλίσει και το κόμμα της, όχι πώς χρειάζεται την βοήθεια της αλλά έτσι.

Η Νοτοπούλου ανάμεσα σε όλα τα γελοία που ξεστόμισε είπε και το παρακάτω :  «κάνατε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εμπόλεμη ζώνη, να βλέπουμε στρατό κατοχής». Όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί με το «στρατός κατοχής» απάντησε ότι…. η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ειρήνη.

 Καλό θα ήταν να την μαζέψετε γιατί μόνο που καταφέρνει με την απειρία της και την αμορφωσιά της είναι να κάνει περισσότερο κακό στον διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου