Θα υπενθυμίσουμε μία μόνο καταγγελία κατά του μεγαλύτερου διεφθαρμένου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει καταγγείλει επανειλημμένα ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιούσε υλικό από υποκλοπές και παρακολουθήσεις της ΕΥΠ για πολιτική εκμετάλλευση και άσκηση πίεσης.
Η πρόεδρος της Πλεύσης, ανέφερε το περιστατικό του 2015 στο Μαξίμου με Ξεφύλλισμα φακέλων παρακολουθήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικών του αντιπάλων.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι το 2015, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είδε τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου να ξεφυλλίζει έγγραφα με παρακολουθήσεις που του είχε παραδώσει η ΕΥΠ.
Κατήγγειλε επίσης ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε να την επηρεάσει και να τη δελεάσει, προσφερόμενος να της δείξει το περιεχόμενο αυτών των υποκλοπών της ΕΥΠ.
Σύμφωνα με την ίδια, αρνήθηκε να συμπράξει.
Ο άρχοντας λοιπόν τον υποκλοπών, αμολάει σήμερα τα νούμερα του νέου ΣΥΡΙΖΑ με τον φερετζέ ΕΛ.Α.Σ., να βγάζει ανακοινώσεις για υποκλοπές κατηγορώντας την κυβέρνηση.
«Την επόμενη της κατάθεσης αίτησης στον Άρειο Πάγο από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Σαμαρά για την διερεύνηση της κατάλυσης κάθε έννοιας κράτους δικαίου από τον κ. Μητσοτάκη, με το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις, η κυβέρνηση δείχνει να βρίσκεται σε πανικό, ανήμπορη να δικαιολογήσει και να διαχειριστεί τα αποτελέσματα των επιλογών της» αναφέρει με θράσος η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη σε ανακοίνωση της.
«Και τι επιλέγει για να ξεφύγει; Να εκτελέσει μια οργανωμένη επίθεση λάσπης εναντίον του βασικού της πολιτικού αντιπάλου, του Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά από στελέχη της, σήμερα και από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη μέσω του εκπροσώπου του» συνεχίζει η ανακοίνωση, αδιαφορώντας ότι ο αρχηγός τους είναι αποδεδειγμένα και σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών του είναι ο άρχοντας των υποκλοπών.
«Πρώτα κατήγγειλαν τον Αλέξη Τσίπρα ως φίλο των τρομοκρατών, αργότερα ως προστάτη των φυλακισμένων κακοποιών, σήμερα ως ανέντιμο πρωθυπουργό που νομοθετούσε κατά παραγγελία. Για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε ότι στον δρόμο της αθλιότητας και της τοξικότητας δεν θα ακολουθήσουμε όσο κι αν προκληθούμε» αναφέρει από την ΕΛΑΣ, λες αυτά που αναφέρει δεν έχουν γίνει με τους ποινικούς κώδικες έγκλημα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ μία ημέρα πριν τις εκλογές το 2019.
Και καταλήγει: «Η ΕΛΑΣ και τα στελέχη της θα συνεχίσουν να μιλάνε για τα προβλήματα του σήμερα και για τις λύσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία. Γιατί αυτό είναι που ενδιαφέρει τους πολίτες και αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε στον κ. Μητσοτάκη καλά ξεμπερδέματα στη δεξιά πολυκατοικία».

.jpeg)

0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου