Επικίνδυνοι, όχι οπαδοί αλλά χούλιγκαν κακοποιοί ομάδων κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι ανάμεσα μας, χωρίς να τους πτοεί το νέο νομοθετικό πλαίσιο που τους στέλνει εύκολα στην φυλακή.
Συνελήφθη ένας τέτοιος καραγκιόζης επικίνδυνος κακοποιός χούλιγκαν ετών 26, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε άντρα στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη επειδή φορούσε μπλούζα η που προσομοίαζε χρωματικά με διακριτικά αθλητικής ομάδας της πόλης και του γυάλισε του καραγκιόζη.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης αλλά και απογευματινές ώρες προ δύο εβδομάδων περίπου, ο 26χρονος χούλιγκαν ναυάγιο κακοποιός επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφού προσέγγισε τον 46χρονο, τον οποίο εντόπισε να κινείται πεζός στο κέντρο της πόλης, άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί ενώ αμέσως μετά του επιτέθηκε καταφέρνοντάς του χτυπήματα.
Μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για επίθεση, με οπαδικό υπόβαθρο σε βάρος 46χρονου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 26χρονου καραγκιόζη κακοποιού και το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού και άλλων διατάξεων, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

.jpeg)

0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου