Η ακροαριστερή φασιστική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ σοκάρει, καθώς ζητάει από την κυβέρνηση να κλείσει την "Ομάδα Αλήθειας" για να μην τους ξεμπροστιάζει για τα ψέματα που λένε.
Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα υπάρχει στην επόμενη βουλή, ζητάει από τον πρωθυπουργό να φιμώσει τον τύπο και να κλείσει την "Ομάδα Αλήθειας" για να μπορούν να ξεστομίζουν fake news χωρίς το άγχος της αποκάλυψης και της ξεφτίλας.
«Αν θέλει να είναι ειλικρινής ο κ. Μητσοτάκης ως προς την τοξικότητα, τις στοχοποιήσεις, τις διαστρεβλώσεις, τα fake news και τις ανίερες διασυνδέσεις, ας κλείσει αύριο την «Ομάδα Αλήθειας» του και τότε να συζητήσουμε», αναφέρει χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την κυριακάτικη ανάρτηση του Πρωθυπουργού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε στήσει ολόκληρη υπόγα στην Κουμουνδούρου με τρολ, τα οποία ελέγχει και σήμερα για να πετάνε λάσπη και να δολοφονούν με fake news χαρακτήρες, τολμάει και λέει «Ας μαζέψει το φαιό διαδίκτυο το οποίο ελέγχει και χρηματοδοτεί, αλλιώς είναι και υποκριτής και προφανώς ενορχηστρωτής της τοξικότητας. Θυμάται τι έλεγε ο ίδιος στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών; Θυμάται τι γραφόταν στο διαδίκτυο; Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει το σύνολο της πολιτικής αντιπαράθεσης ως «τοξικότητα». Την αποκάλυψη των δικών του σκανδάλων ως τοξικότητα», συνεχίζει χωρίς τσίπα.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου