Τετάρτη 1 Απριλίου 2026

Ανατροπή με τον θάνατο του 82χρονου, συνελήφθη ξανά για ανθρωποκτονία η σύζυγός του


 

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 82χρονου από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης καθώς η αξονική που έγινε από το εργαστήριο Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ, στη σορό του ηλικιωμένου έδειξε χτύπημα στο κεφάλι σε σημείο που δεν μπορεί να έγινε από πέσιμο ενώ οι αρχές άσκησαν δίωξη για ανθρωποκτονία στην 77χρονη σύζυγο του.

Να σημειωθεί ότι η 77χρονη είχε παρουσιαστεί δυο φορές ενώπιον των δικαστηρίων κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του 82χρονου συζύγου της ενώ ο ίδιος έλεγε ότι δεν θέλει να τιμωρηθεί καθώς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει για να τον φροντίζει.

Το περασμένο Σάββατο η 77χρονη είχε συλληφθεί για παράλειψη βοήθειας ενώ την Κυριακή η εισαγγελέας την παρέπεμψε να δικαστεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχε επιβληθεί σε προγενέστερο χρόνο και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει τον 82χρονο σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων ενώ σήμερα δόθηκε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης αυτής για τον προσεχή Μάιο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα (31-03-2026), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνος, δυνάμει εντάλματος Τακτικού Ανακριτή του Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, 77χρονη ημεδαπή για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με τον θάνατο 82χρονου ημεδαπού – συζύγου της συλληφθείσας, που βρέθηκε νεκρός στις 28-03-2026 στην οικία τους στην περιοχή των Κουφαλίων, πραγματοποιήθηκαν αξονική τομογραφία και ιατροδικαστική εξέταση, από τη συνεκτίμηση των οποίων διαπιστώθηκαν κατάγματα σε σημεία του σώματος του 82χρονου που προκλήθηκαν εν ζωή.

Μετά τη συγκέντρωση του προανακριτικού υλικού και την υποβολή του στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, εκδόθηκε το παραπάνω ένταλμα και συνελήφθη η 77χρονη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου