Τρίτη 21 Απριλίου 2026

Κυριάρχος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με διαφορά 18,4 από τον τρίτο Ανδρουλάκη


 

Ξεκάθαρο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της ψωνισμένης Μαρίας Καρυστιανού να μετριέται στην τρίτη θέση, καταγράφει δημοσκόπηση της Interview για την ιστοσελίδα politic.gr.



Το ΠΑΣΟΚ περιμένει να ολοκληρωθεί και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, βλέποντας στελέχη του να πηδάνε από το καράβι Ανδρουλάκη για να ακολουθήσουν άλλο καπετάνιο. Έτσι δυστυχώς κατάντησε το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης και η ομάδα του, να φοβάται ένα πρώην σοβαρό κόμμα, ένα αποδεδειγμένα πολιτικό απατεώνα τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην καταλληλότητα για τη διακυβέρνηση της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση με 29,8%, ακολουθεί ο «κανένας» με 26,6% και έπονται με μόλις 11,4% ο Νίκος Ανδρουλάκης με 6,4% η Μαρία Καρυστιανού , Ζωή Κωνσταντοπούλου με 4,8% και Κυριάκος Βελόπουλος με 4,6%.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου