Ο Πέτρος Κουσουλός παρουσιάζει σύμβαση σε ισχύ και αντικρούει τους ισχυρισμούς της ακροαριστερής προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, βγάζοντας την ξεκάθαρα ψεύτρα.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες για εργασιακό bullying και απλήρωτους μισθούς στην Πλεύση Ελευθερίας, βγήκε στο περιστίλιο της βουλής και διέψευσε την υπάλληλο που την κατήγγειλε, προσπάθώντα παράλληλα να την σπιλώσει.
Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός εχθές παρουσίασε σύμβαση σε ισχύ που αντικρούει τους ισχυρισμούς της ακροαριστερής προέδρου και να ρίχνει νέο φως στην υπόθεση.
Το νέο στοιχείο που ήρθε στη δημοσιότητα προσθέτει συγκεκριμένο αποδεικτικό βάρος κατά της Κωνσταντοπούλου, και τίθεται θέμα πολιτικό και ηθικό κατά της ακροαριστερής προέδρου που κουνάει το δάχτυλο σε όλους.
Αυτό που εξοργίζει περισσότερο την κοινωνία και τους εργαζόμενους είναι ότι η Κωνσταντοπούλου νομίζοντας ότι θα αποφύγει τον σάλο προκλητικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα, βάζοντας στο στόχαστρό της τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, κατηγορώντας τον ως «εκβιαστή» και «εγκληματική οργάνωση», απειλώντας τον μάλιστα πως θα τον κλείσει φυλακή.
Οι απειλές και οι εκβιασμοί από την ακροαριστερή πρόεδρο είναι σύνηθες φαινόμενο όπως και το ψέμα, και έτσι ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός έδωσε πληρωμένη και τεκμηριωμένη απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκθέτοντάς την με νέα στοιχεία.
Τα στοιχεία εμφανίστηκαν στην εκπομπή του «Αποκαλύψεις» όπου παρουσίασε την εν ενεργεία σύμβαση εργασίας της καταγγέλλουσας εργαζόμενης της Πλεύσης Ελευθερίας, Άννας Καρακίτσου, η οποία είναι σε ισχύ μέχρι σήμερα, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό της ακροαριστερής προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας πως η κα Καρακίτσου έχει σταματήσει να εργάζεται εδώ και έναν χρόνο από το κόμμα.
Ο δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Κωνσταντοπούλου ψεύδεται, νόμιζε πως δεν θα είχαμε τα έγγραφα στην κατοχή μας. Παραπλάνησε τους συναδέλφους και τον ελληνικό λαό. Για να δούμε, λοιπόν: ισχύει ακόμα η σύμβαση εργασίας. Αορίστου χρόνου. Είναι σημερινό το έγγραφο».



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου