Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025

Βαρύγδουπη δήλωση του Αλβανού Ρούτσι δεν θα στηρίξει τυχόν κόμμα της ψωνισμένης Καρυστιανού

 


Πόσα να αντέξει αυτή η χώρα με τους εργαλειοποιητές να έχουν βλέψεις να κάνουν κόμμα και να τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Και φού είχαμε συνέλθει απο τα γέλια όταν ακούσαμε στον Status FM τον Νίκο Καραχάλιο, να αναφέρει ότι η ψωνισμένη Καρυστιανού, είναι de facto πολιτικό πρόσωπο, ρίχνοντας της μάσκες, και έχοντας πλέον όλοι μας την βεβαιότητα ότι έγινε de facto πλέον εργαλειοποίηση του θανάτου της κόρης της, η παράσταση συνεχίζεται. 

Μετά την ξεφτίλα του Νίκου Καραχάλιου που ανακοίνωσε το κόμμα Καρυστιανού, και αμέσως η ψωνισμένη τον κρέμασε, κάνοντας ότι δεν ήξερε τίποτε, θέλοντας να τον κάνει ξεφτίλα τον επικοινωνιολόγο καταστρέφοντας του την καριέρα, ήρθε και η βαρύγδουπή δήλωση του Πάνου Ρούτσι για να ταράξει τα πολιτικά νερά.

«Δεν πιστεύω ότι η Μαρία μπορεί να πάει σε κάποιο κόμμα ή "κύμα" οποιοσδήποτε πάει να κάνει κάποιο κόμμα ή "κύμα", νομίζω ότι θα είναι καταστροφικό για εμάς», είπε ο Πάνος Ρούτσι αναφορικά με τη συζήτηση γύρω από το όνομα της Μαρίας Καρυστιανού και τη δημιουργία πολιτικού κόμματος.

«Δεν αμφισβιτώ αυτά που είπε ο κ. Καραχάλιος», σημείωσε στη συνέχεια ο Πάνος Ρούτσι μιλώντας στο ΑΝΤ1, ωστόσο επεσήμανε ότι η Καρυστιανού δεν έχει ενημερώσει τους συγγενείς των θυμάτων σχετικά με κάποια συνεργασία μαζί του.

Σε ερώτηση για το αν θα υποστήριζε κάποιο κίνημα στο οποία θα προέδρευε η Μαρία Καρυστιανού απάντησε «όχι, δεν νομίζω» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «θα ήταν πολύ καταστροφικό γιατί ο κόσμος μας γνωρίζει για αυτό που είμαστε, αν γίνει κάτι τέτοιο νομίζω ότι ο κόσμος θα αναρωτηθεί για τον αγώνα που κάναμε τα 2,5 χρόνια».

Ωστόσο ο Ρούτσι εξήγησε ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα κόμμα στο οποίο θα προέδρευε η κ. Καρυστιανού αλλά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δίκης. «Γιατί θα ήταν εντελώς καθαρό», εξήγησε ο ίδιος.

Σημειώνουμε ότι ο Ρούτσι είναι Αλβανός και χ@@στηκε για την Ελλάδα δεν ψηφίζει εδώ!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου