Μόλις δύο 24ωρα μετά την κηδεία του σπουδαίου τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου, ένας από τους εκφραστές της επικίνδυνης για την χώρα ακροαριστεράς Παύλος Πολάκης απαντά «καλά κάναμε και δεν πήγαμε» στην κηδεία.
Ο ακροαριστερός βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στα σχόλια για τις απουσίες της Αριστεράς, της Ακροαριστεράς και της Κεντροαριστεράς από την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου, αφού τονίζει «καλά κάναμε και δεν πήγαμε», στη συνέχεια αναφέρει «ούτε ο Σαββόπουλος θα ήθελε να πάμε, καθώς τα νιάτα του τα αποστράφηκε».
Μάλιστα, ο προκλητικός ακροαριστερός Παύλος Πολάκης αναδημοσίευσε και παλαιότερη ανάρτησή του, όταν το 2019 είχε εξαπολύσει πυρά στον Διονύση Σαββόπουλο.
Από τα πυρά του φαίνεται πως δεν ξέφυγε και η ατάκα του πολιτικού αναλυτή Ανδρέα Δρυμιώτη, «το να είσαι Αριστερός έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας», με αφορμή τις απουσίες από την κηδεία του Σαββόπουλου, και είχε δίκιο γιατί ο ανθελληνισμός ειδικά των ακροαριστερών δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια.
Η ακροαριστερή ανάρτηση ενός διεφθαρμένου πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη: «Καλά κάναμε και δεν πήγαμε» στην κηδεία του Σαββόπουλου
«Όταν η σαπίλα και η μπόχα από τα σκάνδαλα και το φαγοπότι δημόσιου χρήματος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ έχει δηλητηριάσει και τον αέρα που αναπνέουμε!!
Όταν δεξιοί σιχτιρίζουν τον Μητσοτάκη, τον Άδωνη, τον Βορίδη κλπ κλπ!!
ΤΟΤΕ το μοναδικό καταφύγιο της κυβέρνησης της Ν.Δ., της και καλά «νεοφιλελεύθερης κεντροδεξιάς», είναι η επιστροφή στον εμφυλιοπολεμικό ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ λόγο του τύπου: «οι κομμουνιστές δεν είναι Έλληνες»!!!!!!!
Γιατί δεν πήγαμε στην κηδεία του Σαββόπουλου, λέει… Βρε ούστ από δω, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, των απευθείας αναθέσεων, των υποκλοπών, του ΟΠΕΚΕΠΕ!! Καλά κάναμε και δεν πήγαμε! Ούτε ο Σαββόπουλος θα ήθελε να πάμε, καθώς τα νιάτα του τα αποστράφηκε, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ!!
Υ.Γ. Στη φωτό θυμίζω την τελευταία φορά που ασχολήθηκα – μετά από αισχρή πρόκληση – με τον εκλιπόντα!»
Οταν η σαπιλα και η μποχα απο τα σκανδαλα και το φαγοποτι δημοσιου χρηματος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ εχει δηλητηριασει και τον αερα που αναπνεουμε !!
Οταν δεξιοι σιχτιριζουν τον Μητσοτακη ,τον Αδωνη ,το Βοριδη κλπκλπ!!
ΤΟΤΕ το μοναδικο καταφυγιο της κυβερνησης της ΝΔ ,της και καλα «νεοφιλελεύθερης κεντροδεξιας»,ειναι η επιστροφη στον εμφυλιοπολεμικο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ λογο του τυπου : «οι κομμουνιστες δεν ειναι Ελληνες»!!!!!!! ...
Δείτε περισσότερα






0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου