Αριστεροί, ακροαριστεροί, ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, δεν έχουν κανένα σεβασμό στην κοινωνία και διακινούν fake news για να εξυπηρετήσει ο καθένας τους δικούς του αντιπολιτευτικούς σκοπούς.
Στην συγκερκιμένη περίπτωση και στην προσπάθεια τους να αποπροσανατολίσουν λίγο από την σύλληψη των συντρόφων τους εμπρηστών, ανεβάζουν fake news για δήθεν νεκρό, και εγκλωβισμένους.
Στην αποδόμηση σειράς από fake news αναφορικά με τις φωτιές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησε ο υπουργός Kλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης στην ενημέρωση για τις πυρκαγιές.
Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε σε πέντε ειδήσεις που αναπαράχθηκαν και τόνισε πως αυτό συνέβη «την ώρα που οι πυροσβέστες μας έδιναν μία τιτάνια μάχη να προστατεύσουν ζωές, περιουσίες και φυσικό περιβάλλον».
Ειδικότερα ο υπουργός σημείωσε πως:
«Δεν υπάρχει κανένας νεκρός στην Αχαΐα όπως αναφέρθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τηλεοπτικό σταθμό.
Δεν καταστραφηκε η Βιομηχανικη περιοχή της Πάτρας. Υπήρξαν ζημίες σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και σε έναν αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης.
Δεν έπιασε φωτιά το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο.
Δεν εγκλωβίστηκαν 30 άνθρωποι στην περιοχή της Φιλιππιάδας.
Και αναγνωρίζοντας πόσο σοκαριστικό είναι να βλέπεις τη φωτιά από το σπίτι σου, ΟΧΙ η φωτιά δεν μπήκε στον αστικό ιστό της Πάτρας».



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου