Τρίτη 22 Ιουλίου 2025

Άντε να βγάλεις άκρη με τον ψεύτη Βελόπουλο - Φλωρίδης : Όσο αλήθεια ήταν οι 25 τόνοι ξυλολίου, τόσο ισχύει η αγορά του κτήματος Σημίτη

 


Αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να πάρεις στα σοβαρά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο γιατί από τα 100 που θα ξεστομίσει τα 99 είναι ψέμα, και το ένα είναι για να πει το επώνυμο του!!

Στη διάψευση των όσων fake news ξεστόμισε για ακόμα μία φορά ο προέδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια ότι η κυβέρνηση εξετάζει την αγορά του κτήματος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους για να γίνει μουσείο προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

Ο κ. Φλωρίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «όσο "αλήθεια" ήταν τα περί μεταφοράς 25 τόνων ξυλολίου, όσο "αλήθεια" ήταν οι 15 τόνοι ξυλολίου, όσο "αλήθεια" ήταν οι 4,5 τόνοι ξυλοξίου, όσο "αλήθεια" ήταν οι 2,5 τόνοι ξυλολίου, όσο "αλήθεια" ήταν οι μονταζιέρες, όσο "αλήθεια" ήταν όλα αυτά που κατά καιρούς διακίνησε ο κ. Βελόπουλος, άλλο τόσο "αλήθεια" είναι ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να αγοράσει το κτήμα του πρώην εκλιπόντος πρωθυπουργού (εν. τον Κ. Σημίτη). Ίδια αλήθεια με όλα τα προηγούμενα, δηλαδή, ένα διαρκές ψέμα φτάνει να δημιουργήσει μια εντύπωση».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου