Η ακροαριστερή καταγωγή του ανεπάγγελτου χωρίς ένα ένσημο βουλευτή της Νέας Αριστεράς είναι γνωστή σε όλους του Έλληνες.
Υπενθυμίζουμε τι ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κλέβοντας την έδρα έγινε βουλευτής της Νέας Αριστεράς.
Σε συζήτηση στη Βουλή με φόντο το πόρισμα του ΕΜΠ για τα Τέμπη, και έχοντας χαλάει η αλήθεια την παραπλάνηση και την απάτη που έστησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα της ΝΕΑΡ Νάσος Ηλιόπουλος κατέφυγε στην προσφιλή ακροαριστερή τακτική του: φωνασκίες, ύβρεις και πολιτικές χυδαιότητες.
«Ξεπεράσατε τον εαυτό σας, μας είπατε πως ταλαιπωρήθηκε η χώρα. Σε λίγο θα πείτε στις οικογένειες να σας ζητήσουν συγγνώμη», φώναζε μέσα στην βουλή ο ακροαριστερός βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Η απάντηση του Γιώργου Φλωρίδη ήταν άμεση κάνοντας ξεφτίλα τον Ηλιόπουλο: «Η χώρα ταλαιπωρήθηκε από τα άθλια ψέματά σας, προσπαθήσατε να εκμεταλλευτείτε τον πόνο των συγγενών και τη μνήμη των συγγενών», θέτοντάς του μάλιστα το ερώτημα αν θα παραδώσει την έδρα με την οποία εξελέγη, όπως έπραξε ο ίδιος στο παρελθόν, και μετά να μιλάει για δημοκρατία.
Τότε, ο ακροαριστερός Νάσος Ηλιόπουλος αφού ξεφτιλίστηκε ακούστηκε να φωνάζει «αλήτες», προκαλώντας την έντονη αντίδραση από τα έδρανα της ΝΔ με την προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη να ζητεί τη διαγραφή της χυδαίας αναφοράς από τα πρακτικά.
Άλλο ένα δείγμα για το ποια είναι η ακροαριστερά στην χώρα, που μας θυμίζει την ακροδεξιά του Κασιδιάρη και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής. Έτσι και αλλιώς συγκοινωνούντα δοχεία είναι.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου