Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Μετά τα χθεσινά οποιοσδήποτε έχει αξιοπρέπεια να είχε φύγει, αλλά ο Κασσελάκης επιμένει «Είμαι εδώ»

 



Ο Στέφανος Κασσελάκης απο την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, τον ξεφτίλισε και τον ισοπέδωσε περισσότερο. 

Με έπαρση και με λογική ιδιοκτήτη του ΣΥΡΙΖΑ, παραγκώνισε τους πάντες, και έκανε τα πάντα για να προβληθεί ο ίδιος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν άντεξαν αυτή την συμπεριφορά του Κασσελάκη, τα καθημερινά ατοπήματα του και καραγκιοζιλίκια που ξεφτίλιζαν εκτός από τον ίδιο και το κόμμα, και επαναστάτησαν.

Τους τελευταίους μήνες η συμπεριφορά των στελεχών, και οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, πέρναγαν το ξεκάθαρο μήνυμα στον ίδιο, "φύγε τελείωσες από εδώ".

Οποιοσδήποτε του συμπεριφέρονταν έτσι, του έδειχναν κάθε μέρα την πόρτα της εξόδου, και είχε αξιοπρέπεια, θα τους είχε "μουτζώσει" και θα είχε φύγει, αυτός τα κάνει χειρότερα με τις δηλώσεις του, και λέει «Είμαι εδώ», ποντάροντας στο συνέδριο που ετοιμάζεται να τα κάνει μπάχαλο μήπως και ανατρέψει την απόφαση των οργάνων να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος.

«Είμαι εδώ. Η φωνή μας είναι το συνέδριό μας». Αυτά αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκλείσει από, τις εσωκομματικές εκλογές, δείχνοντας ότι δεν θα τα παρατήσει και ας τον έχουν πετάξει έξω με τον χειρότερο τρόπο.

Ο πρώην πρόεδρος, με το σύνθημα πλέον «Είμαι εδώ», προφανώς δηλώνει ότι δεν παραιτείται της προσπάθειάς του να ανακτήσει την προεδρία του κόμματος και παραπέμπει στο Συνέδριο του κόμματος.

Δείτε την ανάρτησή του: 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου