Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Κατατέθη η πρόταση για αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη

 


Η συνεδρίαση ξεκίνησε αφού συμπληρώθηκε η απαιτούμενη απαρτία 151 μέλη, και κατατέθηκε πρόταση για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη, μήπως προλάβουν και δεν τους διαλύσει το κόμμα ο τυχοδιώκτης.

Από τους υποψήφιους προέδρους το παρών έχουν δώσει ο Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης, αλλά όχι ο Παύλος Πολάκης.

Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης κατατέθηκε από τον πρώην διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο, με το ερώτημα τις διαγραφής, πρόταση παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη από τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές ζήτησε και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας.

Η ένταση από τους υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου ξεκίνησε από νωρίς την καθώς «κασσελίστας» προσπάθησαν να μην επιτρέψουν στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να πάρουν τα καρτελάκια τους, εκτελώντας εντολές του Κασσελάκη και της Τζάκρη.

Όπως αναφέρθηκε εξ αρχής, τα μέλη του κομματικού οργάνου που ανήκουν στους «Κασσελίστας» δεν ήθελαν να μπουν στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Σημείωναν δε ότι «δεν νομιμοποιούμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποίησης του σχεδίου κονιορτοποίησής του».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου