Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Δεν θα τιμήσουν τα 50 χρόνια Ν.Δ. Σαμαράς - Καραμανλής φαίνεται δεν νιώθουν νεοδημοκράτες τώρα που δεν την έχουν ανάγκη

 



Η απόλυτη κατάντια σε όλο της το μεγαλείο, σε μια τέτοια ημέρα που θα έπρεπε όλοι να τιμούν την ιστορία του κόμματος.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς που θα περιμέναν τα μέλη και οι οπαδοί να είναι από τους πρώτους στην Ρηγίλης, γυρνάνε την πλάτη στο κόμμα και δεν θα παρευρεθούν τελικά στην Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Ζήλεια; Κατάντια; Δεν την έχουν πλέον ανάγκη; Όπως και να έχει είναι ντροπή για την παράταξη και την ιστορία της τέτοια συμπεριφορά. Και να πεις για τον Αντώνη Σαμαρά έχει απαξιώσει και έχει προδώσει την παράταξη πολλές φορές, αλλά ο Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να ντρέπεται και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Είναι δυνατόν δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ, που έγιναν πρωθυπουργοί να αποφάσισαν να μην πάνε στη γιορτή του κόμματος; Ναι δυστυχώς είναι δυνατόν, και όπως δεν τιμούν οι ίδιοι την παράταξη δεν πρέπει να τους τιμάει κανένα μέλος και οπαδός της παράταξης.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο, ανέφερε αρμόδια πηγή μετά την απόφαση των πρώην προέδρων να μην πάνε στη γιορτή της ΝΔ, με την ίδια πηγή να προσθέτει πως «η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους Νεοδημοκράτες».

Τόση μικροπρέπεια; Απλά ντροπή!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου