Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

50 χρόνια Νέα δημοκρατία στην Ρηγίλης και όποιος είναι Ν.Δ. και μπορεί θα παρευρεθεί χωρίς μικροπρέπειες και πολιτικά παιχνίδια

 


Στο ιστορικό νούμερο 18 της οδού Ρηγίλλης δίνουν ραντεβού σήμερα στις 8 το απόγευμα τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ για να γιορτάσουν μπροστά από το εμβληματικό κτίριο, στο οποίο στεγάστηκε επί σειρά ετών η κεντροδεξιά παράταξη, τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Μια γιορτή ενότητας σε μορφή street party και ευκαιρία για να βρεθούν μαζί παλιά και νέα στελέχη του κόμματος.

Εδώ και μέρες ακούγεται το ερωτηματικό, θα παρευρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής;

Η απάντηση είναι ότι δεν πρέπει να προβληματίζει κανένα νεοδημοκράτη η στάση οποιουδήποτε τον έχει τιμήσει η Νέα Δημοκρατία τον έκανε πρόεδρο και πρωθυπουργό και δεν φέρεται ανάλογα αυτής της τιμής. Ειδικά πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί του κόμματος, εάν συνεχίζουν να είναι Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να είναι η πρώτοι που θα παρευρεθούν για να τιμήσουν την παράταξη, τα μέλη, και τους φίλους του κόμματος.

Το ότι εδώ και ημέρες Σαμαράς και Καραμανλής δεν έχουν ξεκαθαρίσει εάν θα παρευρεθούν, δεν δείχνει σοβαρότητα και πίστη στην παράταξη, αλλά προσωπικά πολιτικά παιχνίδια που δεν αρμόζουν στο 2024, είναι άλλων εποχών η Ελλάδα πάει μπροστά.

Σήμερα είναι ιστορική ημέρα και όποιος παίξει πολιτικά παιχνίδια γιατί είναι πικραμένος, γιατί ζηλεύει, γιατί δεν του αρέσουν κάποιες αποφάσεις του πρωθυπουργού θα προσβάλλουν την παράταξη στο σύνολο της.

Η γιορτή δεν γίνεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η γιορτή γίνεται για τα 50 χρόνια ιστορία του κόμματος, οι μικροπρέπειες δεν χωράνε στην παράταξη.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου