Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού τουρίστα την Κρήτη - Αυτούς ευτυχώς του έπιασε η ΕΛ.ΑΣ.


 


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 36χρονος Γάλλος που παραθέριζε στο Ρέθυμνο της Κρήτης μετά από χτυπήματα που δέχθηκε από τέσσερα άτομα, που τελικά ευτυχώς συνελήφθησαν σε αντίθεση με τους κακοποιούς που χτύπησαν τον Ελληνοκαναδό και αγνοούνται μέχρι σήμερα, όπως και η ταυτοποίηση και των άλλων δύο συνεργών τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τέσσερις νεαροί από τα Χανιά ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον 36χρονο και τον χτύπησαν πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα να αποκομίσει τραύματα στο σώμα και το πρόσωπο.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του περιστατικού είναι το γεγονός ότι φέρεται να τον χτυπούσαν από κοινού με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ έσπασαν ένα μπουκάλι στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη στιγμή του επεισοδίου ομάδα αστυνομικών περιπολούσε κοντά στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών δύο 20χρονών, ενός 22χρονου και ενός ακόμη 24χρονου τους οποίους βαραίνουν οι κατηγορίες για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού , και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων . Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Οι τέσσερις νεαροί θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι

Μετά τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία γκλίτσα κι ένα μαχαίρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου