Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πολάκης ξεκαθαρίζει χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κασσελάκης φοβάται να πει λέξη εναντίον του τραμπούκου.

 


Όλοι αναρωτιόμαστε από που κρατάει ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης τον Στέφανο Κασσελάκη, και δεν τολμάει ο τυχοδιώκτης να πει η να κάνει τίποτα εναντίον του;

Ο Πολάκης ξεκαθαρίζει με ανάρτηση του στο Facebook, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας και προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, λέγοντας ότι θα είναι παρών στην Κεντρική Επιτροπή, που όπως γράφει «θα κρίνει πολλά για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας». 

Ο Πολάκης κάνει και άλλη μία επίθεση στον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που τον εγκαλεί με αιχμές, για «πολιτική του ενός ανδρός αρχή, που δεν έχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, ασύνδετα βιντεάκια, επίδειξη προσωπικής ζωής, προσωπικών επιλογών και πλούτου. «Σκεπάζουν και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί δεν το ακούει η κοινωνία».

Ο Πολάκης επιτίθεται και σε όσους στηρίζουν τον τυχοδιώκτη Κασσελάκη λέγοντας «να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της “κεντροαριστεράς της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ”!!! Όποιοι τολμήσουν να το κάνουν αυτό, θα τιμωρηθούν και από το λαό και από την ιστορία».

Και αντί να απαντήσει ο Κασσελάκης στον Πολάκη, σε συνέντευξη που παραχωρεί στη «Real News» της Κυριακής, επιτίεται στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς “κύκλους” και “διαρροές”. Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα».

Η ανάρτηση του Πολάκη :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου