Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Γελάει ο κόσμος με την δήθεν παραίτηση Ακρίτα για τα μάτια του κόσμου που δεν έγινε δεκτή από Παππά

 



Κάθε μέρα ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν είναι προκλητικοί μας χαρίζουν πολύ γέλιο και μας υπενθυμίζουν για και α μία φορά από ποιους γλίτωσε η Ελλάδα.

Η Έλενα Ακρίτα, προσπάθησε να μαζέψει ανάρτηση της, την οποία μετά το κράξιμο εντός ΣΥΡΙΖΑ και από την κοινωνία, σκέφτηκε να εξαπατήσει τον κόσμο με εικονική και προσχηματική δήθεν παραίτηση, η οποία συμφωνημένα δεν θα γινόταν δεκτή.

Όλα αυτά για ακόμα μια φαιδρή και χυδαία ανάρτηση της Ακρίτα με ύφος μαντάμ σουσού, που αφορούσε αυτή την φορά την πισίνα της Έλενας Ακρίτα και την διαφορά της ίδιας με τον γιό της πλύστρας.

Η προσχηματική για τα μάτια του κόσμου ώστε να σταματήσει το κράξιμο υποβολή παραίτησης της Έλενας Ακρίτα από το βουλευτικό αξίωμα, στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και όχι στον πρόεδρο της Βουλής, τονίζει ότι πρόκειται για προσχηματική κίνηση, επικοινωνιακού χαρακτήρα, γιατί εάν την είχε καταθέσει στον πρόεδρο της βουλής θα είχε γίνει δεκτή και η Ακρίτα θα έχανε τα 8.000€ κάθε μήνα.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο βουλευτής δεν παραιτείται στον Πρόεδρο της ΚΟ του αλλά στον Πρόεδρο της Βουλής και η παραίτηση αυτή γίνεται πάντοτε δεκτή και τον διαδέχεται στην έδρα ο επόμενος βουλευτής. 

Οπότε να σταματήσουν να κοροιδεύουν τον κόσμο γιατί τα κάνουν όλα χειρότερα και για το κόμμα τους και για τους ίδιους που ξεφτιλίζονται καθημερινά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου