Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γλίτωσε από τον τυχοδιώκτη Κασσελάκη η πολιτική δυστυχώς όχι

 



Ο τυχοδιώκτης με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανος Κασσελάκης είναι γνωστό ότι ξεφτιλίζεται και δεν τον νοιάζει, έτσι μπορεί και να τον δούμε μετά την ξεφτίλα που έπαθε να τον ξανά δούμε υποψήφιο στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και τις πρώτες ώρες θεωρούνταν βέβαιο ότι θα υπήρχε άμεσα κάποια αντίδραση εκ μέρους του Κασσελάκη στα social media, αυτή δεν υπήρξε, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Οι επόμενες κινήσεις του τυχοδιώκτη θεωρούνται γρίφος. Θα είναι παρών στην εκλογική διαδικασία που ανοίγει εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ; Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, κανείς δεν μπορεί να το πει και με σιγουριά.

Σημασία έχει ότι σήμερα δεν είναι τίποτα στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ, και είναι θέμα χρόνου εάν δεν έχει συμβεί να του πάρουν και την φρουρά, όπως και τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφίες από χθες ακούγεται έντονα και το σενάριο δημιουργίας νέου κόμματος, το οποίο παραμένει στο τραπέζι, και δυστυχώς για την πολιτική ζωή της χώρας 'ίσως να τον έχουμε για να γελάμε.

Η φράση του «Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του, το οποίο λογικά και ο ίδιος θα θελήσει να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα και δημοσίως.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου