Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αντί του έκπτωτου πλέον Κασσελάκη ο καταδικασμένος με αναστολή Νίκος Παππάς θα πάει στην ΔΕΘ

 



Πέρασε τελικά η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

163 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη και 120 κατά και 3 άκυρα-λευκά. Συνολικά ψήφισαν 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τα 210 εξ’ αυτών δια ζώσης, με βάση την ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο “έκπτωτος” Στέφανος Κασσελάκης, μετά την πρόταση μομφής που πέρασε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα εκπροσωπήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ. Στη θέση του, στη Θεσσαλονίκη, θα πάει ο καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος και με τριετή αναστολή πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πλέον τίποτα στην ΣΥΡΙΖΑ, δεν συμμετέχει σε κανένα όργανο, και είναι θέμα χρόνου να του αφαιρεθούν τα αυτοκίνητα και η φρουρά αφού δεν είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει ξανά σε 15 μέρες για να καθορίσει το χρονοδριάγραμμα ως τις νέες εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος. Στόχος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει άμεσα το συνέδριο του κόμματος, το αργότερο σε τρεις μήνες. Εκεί αναμένεται να κατατεθούν και οι υποψηφιότητες για την ηγεσία και θα γίνει και μια πολιτική συζήτηση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου