Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Τρέμει ο τυχοδιώκτης νέες εκλογές - Δεν φεύγει από αρχηγός παρά την πίεση Πολάκη - 87


 


Κατσικώθηκε το απόλυτο πολιτικό νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης.

Δεν σήκωσε το γάντι το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην πρόσκληση - πρόκληση του Π. Πολάκη και τους "87" να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές. Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου η εσωκομματική αντιπολίτευση του άσκησε κριτική πως ρευστοποιεί το κόμμα, έληξε με τον Στέφανο Κασσελάκη να παραπέμπει οποιαδήποτε εσωκομματική διαδικασία στο συνέδριο που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου.

«Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας να καταθέσει πρόταση μομφής" είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, συμπληρώνοντας ωστόσο πως "μια πρόταση μομφής θα είναι καταστροφική για τον ΣΥΡΙΖΑ." λες και ο ίδιος ο Κασσελάκης δεν είναι καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, κάλεσε τους βουλευτές να δεσμευτούν ότι δεν θα αποχωρήσουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, κάτι το οποίο, σύμφωνα με αναλυτές αποτελεί και μεγάλο του φόβο, γιατί ο τίποτα θα είναι αρχηγός του τίποτα.

Η εσωκομματική αντιπολίτευση άσκησε κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη πως «ρευστοποιεί» το κόμμα. Σε αυτό το κλίμα αρχικά ο Παύλος Πολάκης και στη συνέχεια Ολγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κατερίνα Νοτοπούλου, εκ μέρους των "87", ζήτησαν νέες εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Χανίων είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι μία πρόταση μομφής θα τραυμάτιζε το κόμμα, οπότε η εσωκομματική κάλπη είναι μονόδρομος. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου