Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Ο Ανδρουλάκης σε απόγνωση προσπαθεί να αποφύγει την ενημέρωση γιατί τον παρακολουθούσαν και απειλεί με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

 



Είναι προκλητική η στάση του Νίκου Ανδρουλάκη που ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να μην ενημερώσει τον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν. 

Όλοι του λένε έλα να ενημερωθείς επίσημα και δεν πάει προσπαθώντας να το αποφύγει, γιατί εάν πάει θα γνωρίζει επίσημα το γιατί τον παρακολουθούσαν (κάτι που γνωρίζει από την πρώτη ημέρα γιαυτό παίζει την Μάρθα Βούρτση) και θα πρέπει να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες.

Ποιος θα ξεχάσει ότι μόλις ενημερώθηκε ο Νίκο Ανδρουλάκης ότι θα σκάσει η είδηση ότι τον παρακολουθούσαν, πήγε αμέσως στον Άρειο Πάγο να κάνει καταγγελία να κάνει το θύμα και να ξεσηκώσει και τα άλλα νούμερα της αντιπολίτευσης όπως τον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε αρχηγό ειδικό στις παρακολουθήσεις ακόμα και μέσα από το γραφείο του στο Μαξίμου.

Κατά την περιοδεία του στην Αργολίδα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ερωτηθείς για το σκάνδαλο των υποκλοπών, και προσπαθώντας και πάλι την ουσία το γαιτί τον παρακολουθούσαν σημείωσε:

«Ζούμε μία περίοδο όπου στον βωμό της συγκάλυψης, υπάρχει συστηματική υποβάθμιση της διάκρισης των εξουσιών και του κράτους δικαίου. Γιατί πολύ απλά ο κ. Μητσοτάκης φοβάται. Φοβάται την αλήθεια, φοβάται το φως και θέλει να επιβάλει το σκοτάδι. Γι' αυτό θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.

Πριν από λίγες ημέρες, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια Μεταπολίτευσης. Έχουμε χρέος να σεβαστούμε τους αγώνες χιλιάδων ανθρώπων για δημοκρατία και προς τις επόμενες γενιές, η χώρα μας να είναι μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, να μην μπορεί να στήσει ένα παρακράτος, αλλά όλοι είναι όλοι ίσοι απέναντι στη δικαιοσύνη.

Για αυτό, λοιπόν, συνεχίζω τον αγώνα μου και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να εφαρμόσει η ΕΥΠ την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, αλλά και για την απόφαση του Αρείου Πάγου».

Με λίγα λόγια δεν πρόκειται ποτέ να σας πώς γιατί με παρακολουθούσαν γιατί δεν με συμφέρει!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου