Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Πάλι στοχοποιεί του πάντες ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης και θέλει να ελέγξει την δικαιοσύνη

 



Συνεχίζει ο ακροαριστερός τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης να προκαλεί τους πάντες, και να στοχοποιεί όσους δεν του αρέσουν.

Το ανησυχητικό δεν είναι η συμπεριφορά ενός ακροαριστερού αποβράσματος που δεν τον υπολογίζει κανένας σοβαρός άνθρωπος, αλλά η στάση των συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά η στάση του τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανου Κασσελάκη που τον προστατεύει και τον αγαπάει όπως λέει.

Ο τραμπούκος Παύλος Πολάκης επανέφερε στο προσκήνιο τη φωτογραφία που είχε προκαλέσει σάλο τον Φεβρουάριο του 2023 όπου είχε στοχοποιήσει δημοσιογράφους και δικαστικούς κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος», και αυτή την φορά δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος από κανένα γιατί δείχνει ότι είναι μια ακροαριστερή διαταραγμένη προσωπικότητα.

Ο τραμπούκος προχώρησε σε νέα ανάρτηση το απόγευμα της Παρασκευής (2/8), στην οποία «ευλογάει τα γένια του» αναφέροντας πως είχε δίκιο όταν είχε προχωρήσει στην εν λόγω δημοσίευση που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και για την οποία είχε παραπεμφθεί για διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, οι πρόσφατες εξελίξεις στις υποθέσεις των Τεμπών αλλά και των παρακολουθήσεων, δικαιώνει τον ίδιο όταν μίλαγε για «βαθύ κράτος».

Διαβάζοντας τις αθλιότητες που γράφει, φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μιλάει ανεξάρτητα, αλλά μιλάει ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την δήθεν διαγραφή του από τα νούμερα του θιάσου Κασσελάκη.

Για αυτό που έκανε και πάλι εχθές, ήταν έτοιμος να διαγραφεί από τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί η στοχοποίηση με φωτογραφίες δικαστών, δημοσιογράφων και διοικητών δημόσιας διοίκησης, χρησιμοποιώντας την φράση «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ», δείχνει ότι αυτή η διαταραγμένη προσωπικότητα λειτουργεί ως τρομοκράτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραπέμψει τον ακροαριστερό τραμπούκο στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, ωστόσο το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, «γλίτωσε» τον Παύλο Πολάκη από την διαγραφή. 

Το ότι συνεχίζει την ίδια τακτική, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο Κασσελάκης που τον γλύφουν αντί να τον πετάξουν εντελώς έξω να ξεβρωμίσει το κόμμα τους.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας 

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξαπολύουν νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρεται: «Ο Παύλος Πολάκης που παραμένει «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν», όπως τον χαρακτήρισε μετά την μισή και υποκριτική διαγραφή του από την ΚΟ ο κ. Κασσελάκης, ανήρτησε εκ νέου σήμερα παλαιότερο κείμενό του με προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών για να καταδείξει πόσο «δικαιώθηκε».

Τέλος τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές και την εκθείαση του κ. Πολάκη. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν πάρουν ξεκάθαρη θέση και δεν καταδικάσουν στην πράξη τον κ. Πολάκη διαγράφοντάς τον από μέλος του κόμματός του, τότε και η σημερινή του άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μόνος από τον οποίο κινδυνεύει το κράτος δικαίου στη χώρα μας είναι οι ιδέες του κ. Πολάκη, που συνεχίζουν δυστυχώς να αποτελούν την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν

Μετα
-την καταδικη Παππα για τα καναλια παρα την αντιθετη προταση της εισαγγελεως
-το κουκουλωμα του εγκληματος των Τεμπων
-το κουκουλωμα των υποκλοπων που παρακολουθησε η ΕΥΠ το μισο πολιτικό συστημα
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…….

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο που λέει "ΡΣΤΕPΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜH!! I ΑΛΛΙΩΣ!! I. .Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Zúr . Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, r. Καγτσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου. Μιχαήλ Πικραμένος, M. Σωτηροπούλο Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη, Κασσιανή Μαρίνου. DRLPH TAn"
1,7 χιλ.
77
282


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου