Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ακροαριστερά και ακροδεξιά, μαζί στα δύσκολα - Ο παθολογικά ψεύτης Βελόπουλος στηρίζει Κασσελάκη για την πισίνα


 


Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ακροαριστερά, ακροδεξιά και ψεκασμένοι συγκοινωνούντα δοχεία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή την παράνομη πισινά του δεύτερου στο εξοχικό του στις Σπέτσες, και αντί να είναι με την νομιμότητα, δείχνει για ακόμα μία φορά το πόσο φαιδρός είναι.

Ο ψεκασμένος ακροδεξιός, πουτινικός Βελόπουλος προσπαθεί να υποβιβάσει το θέμα της παράνομης πισίνας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για σκοπιμότητα και χωρίς ίχνος ηθικής ταυτίζεται με τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, για την γούρνα, δεξαμενή και τελικά πισίνα.

Κάνοντας μια γενικόλογη ανακοίνωση λέει «Για το θέμα της πισίνας του κυρίου Κασσελάκη, ή του βόθρου, ή ο,τιδήποτε άλλο… Αν πραγματικά η κυβέρνηση ήθελε να ελέγξει τις πισίνες, θα έπρεπε να ξεκινήσει από τους Έλληνες πολιτικούς, από τους ολιγάρχες και καναλάρχες, που έχουν τεράστιες πισίνες, αν και κατά πόσον είναι νόμιμες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Και επειδή ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένας παθολογικά ψεύτης που έχει παραπλανήσει και εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό πολλές φορές, επιστρατεύει για ακόμα μία φορά την συκοφαντία και τα ψεύδη, καθώς σύμφωνα με τον ακροδεξιό και ψεκασμένο Κυριάκο Βελόπουλο, «από την άλλη, το να μιλάει ο κύριος Μαρινάκης για την πισίνα στα αρχαία του κυρίου Κασσελάκη είναι -το λιγότερο- θράσος. Διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, όταν έχεις ο ίδιος ή οι δικοί σου άνθρωποι ολόκληρη αρχαιολογική συλλογή».

Μην σας κάνει εντύπωση εάν ο Βελόπουλος επιδιώξει στο μέλλον μια συνεργασία με τον τυχοδιώκτη Κασσελάκη, εάν υπάρχει ακόμα ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι για το οποίο αμφιβάλλουμε, έτσι και αλλιώς και οι δύο ταιριάζουν στην απάτη και το ψέμα, ευτυχώς όμως αποφασίζει ο ελληνικός λαός για το μέλλον του, και κάτι τέτοιους τύπους τους σιχαίνεται γιατί υπολογίζει την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών του.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου