Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς γλύφει Κασσελάκη που τον έκανε πρόεδρο της Κ.Ο. ελλείψει στελεχών

 


Σε ένα σοβαρό κόμμα ο Νικός Παππάς που έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος 13-0 θα είχε αποπεμφθεί και δεν θα υπήρχε μέσα στην βουλή ούτε ως φωτογραφία.

Επειδή όπως έχουμε να κάνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα από τα πλέον ανήθικα και διεφθαρμένα κόμματα στον πλανήτη, ο καταδικασμένος πρώην υπουργός, γίνεται και πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος.

Ο αποτυχημένος και ανεπαρκής τυχοδιώκτης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μέσα στην απόγνωση του, ψάχνει κάπου να κρατηθεί μήπως επιβιώσει πολιτικά, και έτσι η σοβαρή καταδίκη του Νίκου Παππά είναι ψηλά γράμματα για αυτόν.

Τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κράτησε αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα ενότητας. 

Ειδικότερα, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο καταδικασμένος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, για όλα τα τεκταινόμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες. Χρειάζεται οργανωμένη εξωστρέφεια», ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια «Να ρωτήσετε τον Πολάκη αν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση μομφής».

Αναφορικά με τον Σωκράτη Φάμελλο, τον οποίο διαδέχτηκε, τον χαρακτήρισε «αξιόλογο σύντροφο», και σίγουρα ο Παππάς με τον Φάμελλο δεν θα μπορούσε να συγκριθεί.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που αξιοποίησε το ιστορικό οπλοστάσιο της παράταξης και κατάφερε από μικρό κόμμα να το κάνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Έχει πολλά να προσφέρει και είναι κεφάλαιο για την Αριστερά», σχολίασε.

Και για να γελάσει ο κόσμος και να χαρεί η Νέα Δημοκρατία το τερμάτισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί στις επόμενες εθνικές εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου