Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Χυδαία επίθεση του φαιδρού τυχοδιώκτη Κασσελάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ

 



Χυδαίος και φαιδρός όπως πάντα, ο τυχοδιώκτης με το θολό οικονομικό παρελθόν και πόθεν εσχες Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε στα επιχειρήματα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ. 

Ο απολύτως τίποτα της πολιτικής ζωής της χώρας, που δεν προσφέρει ούτε ουσιαστική αντιπολίτευση, σταμάτησε κάποια στιγμή να χορεύει στις προκλητικές 4ήμερες εκδηλώσεις για τον γάμο του, χρησιμοποιώντας ειρωνείες και υπονοούμενα προς την Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας ο φαιδρός και μία άθλια αναφορά στον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη πηγαίνοντας πίσω στο 2006.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 αναρωτήθηκε για το τί γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις.

«O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Το απόλυτο προκλητικό τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης που ακόμα δεν ξέρουμε που έχει βρει τα λεφτά, αναφέρει, στο Χ :

 «Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον "ύπνο" λόγω της ημέρας.

Δε σταματάμε ποτέ.

"Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;" ρωτάει.

Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί.

Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο - καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική:

Εγώ δεν ξέρω υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου.

Βλέπε Ντόρα Μπακογιάννη, 2006».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου