Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Λινού για ακροαριστερό τραμπούκο Πολάκη: «Οι πολίτες δικαιούνται να απαιτούν υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους τους»


 


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού απάντησε στις «συκοφαντικές επιθέσεις» που δέχεται από τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

Η Καθηγήτρια Ιατρικής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αθηνά Λινού απάντησε σήμερα (5/8) μέσω ανάρτησης στις «προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις» που δέχεται εδώ και 10 ημέρες, ειδικά απο τον ακροαριστερό τραμπούκο που προστατεύει ο τυχοδιώκτης Κασσελάκης.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε μέσω αναρτήσεων ο συνάδελφός της Παύλος Πολάκης, ο οποίος άφησε υπονοούμενα  αναφορικά με την κοινωφελή δράση της για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής φτώχειας, μέσα από την οργάνωση «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

Οι αναρτήσεις του ακροαριστερού τραμπούκου Πολάκη:



Η απάντηση Λινού:

«Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”, το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.

Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσεις υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα έχει δώσει 18.700.000 γεύματα σε 198.600 παιδιά, σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ειδικότερα, έχουν δοθεί περισσότερα από 2.500.000 δωρεάν γεύματα σε σχολεία σε 40 περιοχές, ακόμα και σε δυσπρόσιτες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτή η ανάγκη δεν θα υπήρχε, ή αυτό το κενό θα το κάλυπτε η πολιτεία.

Στόχος ζωής μου είναι να εφαρμόσει και η Ελλάδα καθολική σίτιση για όλους τους μαθητές, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε μια αντίστοιχη προσπάθεια το 2017 σε δημοτικά σχολεία της χώρας, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης της πείνας συνεχίζεται. Ακόμα και φέτος, σε ορισμένα σχολεία της χώρας μας, η επισιτιστική ανασφάλεια ξεπερνά το 50%. Γι’ αυτό, και έχω ήδη αναδείξει το θέμα στη βουλή 5 φορές, με κύρια την ομιλία μου στις 15/12 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας.

app-facebook
Αθηνά Λινού
3 ώρες πριν

Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα "ΔΙΑΤΡΟΦΗ", το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.

Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσει...

Δείτε περισσότερα












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου